Avrupa Ligi'nde haftanın 11'i açıklandı! Yusuf Yazıcı...

23.10.2020 - 15:11 | Son Güncellenme: 23.10.2020 - 15:12

UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın 11'i netleşti. Trabzonspor'dan transfer olduğu Fransız ekibi Lille'de forma giyen ve Sparta Prag maçında 3 gol atan milli futbolcu Yusuf Yazıcı da kadroda yer aldı. Avrupa Ligi'nde haftanın 11'inde hangi oyuncular var? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi'nde Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, UEFA Avrupa Ligi'nde takımının deplasmanda Sparta Prag'ı 4-1 yendiği maçta 3 gol atarak yıldızlaştı. Fransız basınının övgüyle bahsettiği milli futbolcumuz, UEFA Avrupa Ligi'nde de haftanın 11'inde yer aldı.

Yusuf Yazıcı'ya övgü...

Yusuf Yazıcı, 2016'da Arda Turan'ın Barcelona formasıyla Borussia Mönchengladbach'a attığı 3 gol sonrası, Avrupa maçlarında 3 gol atan ikinci oyuncu oldu. Yazıcı, UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın 11'inde yer aldı. Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier milli futbolcuya övgü dolu sözler söyledi.

"Kendisine güven duyabileceğimi gösterdi"

Galtier, "Yusuf Yazıcı için 16.5 milyon Euro gibi önemli bir yatırım yaptık. Talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sonrasında pandemi arası ve Yusuf olmadan başladık. Yusuf, ona güven duyabileceğimi performansıyla gösterdi. Ne yapması gerektiğini biliyor. Bu performansı devam edecektir."

UEFA'da haftanın 11'ine kimler seçildi

Öte yandan UEFA haftanın 11'inde yer alan isimler ise şöyle:

Livakovic (Dinamo Zagreb), Tavernier (Rangers), David Luiz (Arsenal), Foyth (Villarreal), Jukleröd (Antwerp), Bellarabi (Leverkusen), Baumgartner (Hoffenheim), Amiri (Leverkusen), Kubo (Villarreal), Darwin (Benfica), Yusuf Yazıcı (Lille).

Senin için hazırladığımız haberler