Sevilla Kalecisi Marko Dmitrovic Taraftarın Yumruklu Saldırısına Uğradı

24.02.2023 - 08:17 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 11:29

UEFA Avrupa Ligi'nde PSV ile Sevilla karşılaştı. Hollanda'da oynanan maçta bir taraftar Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic'e saldırarak, yumruk attı.

Sevilla Kalecisi Marko Dmitrovic Taraftarın Yumruklu Saldırısına Uğradı

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçında PSV’ye konuk olan Sevilla’nın kalecisi Marko Dmitrovic saldırıya uğradı. Sahaya inen bir taraftar tarafından yumruklanan Dmitrovic taraftarı etkisiz hale getirdi.

Kendini savundu

PSV – Sevilla karşılaşması sırasında sahaya atlayan Hollandalı bir taraftar konuk ekibin 34 yaşındaki Sırp kalecisine saldırdı. 1.94 boyundaki Marko Dmitrovic kendini savundu ve vurmaya çalışan taraftarı etkisiz hale getirdi.

Önce futbolcular sonra güvenlik müdahale etti

Maçın uzatma dakikalarında meydana gelen olaya önce yakında bulunan PSV'li futbolcular daha sonra ise sahaya giren güvenlik görevlileri müdahale etti. Dmitrovic’e saldıran taraftar saha dışına çıkartıldı.

İlgini Çekebilir
Yangında yaralanan gurbetçi futbolcu hayatını kaybetti
Habere Git

Dmitrovic: "Ona vurmak istedim"

Saldırıya uğrayan kaleci, "Bir taraftar geldi ve bana vurmaya çalıştı. Çıldırmıştı ve muhtemelen sarhoştu. Gerçek şu ki, ona vurmak istedim. Hayatımda kimseye vurmadım ama kendimi nasıl savunacağımı biliyorum" ifadelerini kullandı.

Maçı PSV kazandı, turu Sevilla geçti

PSV, Sevilla'yı konuk ettiği olaylı maçı 2-0 kazanmayı başardı. Maçın gollerini Luuk de Jong ve Fabio Silva attı. Turu geçen taraf ise rövanşı 2-0 kaybetmesine rağmen Sevilla oldu. İspanyol ekip ilk mücadeleyi kendi evinde 3-0 kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler