Avrupa Kupaları'nda sadece Fenerbahçe Parolapara'nın yüzü güldü

01.02.2024 - 09:28 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 10:01

Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi'nden Galatasaray, Fenerbahçe, Halkbank, Arkas Spor ve Nilüfer Belediyespor'un Avrupa Kupaları maç sonuçları nasıl?

Avrupa Kupaları'nda sadece Fenerbahçe Parolapara'nın yüzü güldü

Avrupa Kupaları'nda ülkemizi temsil eden Galatasaray HDI Sigorta, Fenerbahçe Parolapara, Halkbank, Arkas Spor ve Nilüfer Belediyespor'un arasından sadece Sarı-Lacivertlilerin yüzü güldü. İşte Avrupa Kupaları'ndaki temsilcilerimizin maç sonuçları...

İlgini Çekebilir
Aleksia Karutasu, Galatasaray'a dönüyor: Top VakıfBank'ta
Habere Git

Fenerbahçe'nin Avrupa'da yüzü güldü

AXA Sigorta Efeler Ligi ekibi Fenerbahçe Parolapara, CEV Kupası Erkekler'deki galibiyeti ile Avrupa'da 5 takım arasında maç kazanan tek temsilcimiz oldu. CEV Kupası çeyrek finalinde Belçikalı ekip  Maaseik karşısında ilk eşleşme maçına çıkan Sarı-Lacivertliler maçı 3-0 kazandı. Maçta dikkat çeken detay ise ikinci setin uzunluğu oldu. Maçta ikinci set 33-35 Fenerbahçe üstünlüğü ile bitti. Drazen Luburic ise maçta kaydettiği 21 sayı ile karşılaşmanın en skoreri oldu.

Halkbank, Polonyalı ekibe karşı tutunamadı

Avrupa'daki temsilcilerimizden Halkbank ise Polonyalı takım Zaksa karşısında sahaya çıktı. Kara setine uzayan CEV Şampiyonlar Ligi play-off eşleşmelerinin ilk maçında Zaksa son seti 15-12 kazandı ve karşılaşmada 3-2 üstün geldi. Setleri 21-25, 25-22, 25-21,16-25, ve 15-12 biten maçta Halkbank'ın Fransız oyuncusu Earvin N'Gapeth 21 sayı ile maçın en skorer oyuncuları arasında yer aldı. 
 

İlgini Çekebilir
Polonya'nın Melissa Vargas'ına Efeler Ligi transferi açık!
Habere Git

Yunan ekibi, Arkas Spor'u yendi

Arkas Spor, CEV Kupası çeyrek finalinde Yunanistan ekibi Olympiacos ile eşleşti. Karar setine uzayan ilk eşleşme maçında galibiyet ise Yunan ekibinin oldu. 26-24, 21-25, 27-25, 23-25 ve 15-7 biten setlerde Arkas Spor'dan György Grozer kaydettiği 27 sayı ile maçın en skorer oyuncusuydu. 

Challenge Kupası'nda da yüzümüz gülmedi

Challenge Kupası'nda hem kadınlarda hem de erkeklerde temsilcilerimiz eşleşmelerdeki ilk yarı final maçlarına çıktı. Nilüfer Belediyespor'un Nantes, Galatasaray HDI Sigorta'nın ise Monza ile karşılaştığı maçlarda da temsilcilerimiz mağlup oldu. Nilüfer Belediyesi de Galatasaray HDI Sigorta da maçlarda 3-0 yenildi. 

Senin için hazırladığımız haberler