Avrupa devinden Arda Güler'i kiralamak için resmi transfer görüşmesi!

18.04.2024 - 12:59 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 13:10

Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan Arda Güler için Sevilla'nın devreye girdiği ve ilk resmi görüşmeyi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Avrupa devinden Arda Güler'i kiralamak için resmi transfer görüşmesi!

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid'de sezonun geride kalan bölümünde 7 maçta toplamda 98 dakika süre alabilen Arda Güler, son olarak takımının Manchester City'i penaltılarla saf dışı bırakarak yarı final biletini aldığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında da kulübeden çıkamamıştı. Yıldız futbolcunun sezon sonunda başka bir takıma kiralanacağına dair iddialar sürerken, flaş bir gelişme yaşandı.   

İspanya basınından flaş iddia

İspanyol basını LaLiga ekibi Sevilla'nın yeni sezonda Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak için ilk resmi görüşmeyi gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Sevilla, Arda Güler'in peşinde

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan ve La Liga'da düşme hattından yalnızca 9 puan uzakta bulunan Sevilla, gelecek sezon kadrosunda yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor.

Harcama sınırlarını aşmadan takımda önemli değişikliklere imza atmak isteyen Sevilla'nın bir süredir Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyan milli futbolcu Arda Güler ile ilgilendiği belirtiliyordu.

Sevilla Sportif Direktörü, Arda Güler'in babasıyla görüştü

Haber Global'in İspanyol basınından derlediği habere göre; Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, Arda Güler'in kiralanması için menajerliğini yapan babası ile ilk resmi teması kurdu.

Kırmızı-beyazlılar, Real Madrid'in gelecek sezon başında Arda Güler ile ilgili kararında değişikliğe gitmesi ve kiralık seçeneğine yeşil ışık yakması halinde 19 yaşındaki futbolcu için kapılarını açacak.

İlk gol sevincini Celta Vigo maçında yaşadı

19 yaşındaki milli futbolcu, Real Madrid'in ligin 28. haftasında sahasında Celta Vigo'yu 4-0 mağlup ettiği maçta 90. dakikada oyuna dahil olmuş ve 90+4'te fileleri havalandırarak eflatun beyazlı forma altındaki ilk gol mutluluğunu yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler