Avcı ve Yanal sahaya indi, Bulut ile Yalçın'ı stres bastı!

12.11.2020 - 09:30 | Son Güncellenme: 12.11.2020 - 09:40

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan sonra Erol Bulut göreve geldi. Beşiktaş'ta ise Abdullah Avcı ile yollar ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile el sıkışıldı. Ersun Yanal Antalyaspor, Abdullah Avcı da Trabzonspor'un başına geçti. Ersun Yanal ve Abdullah Avcı'nın performansı eski kulüpleri tarafından da yakından takip edilecek. Peki, ne zaman birbirlerine rakip olacaklar? İşte yanıtı...

Avcı ve Yanal sahaya indi, Bulut ile Yalçın'ı stres bastı!

Ahmet UYKAN-AJANSSPOR

Antalyaspor ile anlaşan Ersun Yanal ile Trabzonspor'un başına geçen Abdullah Avcı'nın göstereceği performans şimdiden merakla bekleniyor. Her iki teknik adamın yeni takımlarında nasıl sonuçlar alacağı özellikle eski kulüpleri Fenerbahçe ve Beşiktaş cephesinden yakından takip edilecek.

Yanal, erken havlu atmıştı

Hatırlanacağı gibi Ersun Yanal, geçen sezon Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışından kopunca bitime 8 hafta kala görevinden ayrılmıştı. Sarı-lacivertliler, kalan maçlara Emre Belözoğlu'nun tavsiye ettiği Tahir Karapınar ile çıkmıştı. Sezon başında ise yine Belözoğlu'nun isteği doğrultusunda takımın başına kulübün eski  futbolcularından Erol Bulut getirilmişti.

Avcı'nın ömrü 6 ay sürmüştü

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş da tıpkı Fenerbahçe gibi teknik direktör krizi yaşamıştı. Siyah-beyazlılar, Fikret Orman döneminde 3 yıllığına anlaşmaya vardıkları Abdullah Avcı bekleneni veremeyince devre arasında tecrübeli hocayla yollarını ayırmıştı. Ardından yeni başkan Ahmet Nur Çebi, Avcı'nın yerine kulübün efsane isimlerinden Sergen Yalçın'ı teknik patron yapmıştı.

Asıl kapışma ikinci yarıda

Erol Bulut bir nevi selefi olan Ersun Yanal ile ligin ikinci yarısında karşı karşıya gelecek. Zira F.Bahçe, 7. haftada deplasmanda Antalyaspor'la oynamış ve sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. Abdullah Avcı da halefi Sergen Yalçın ile kozlarını ikinci devre paylaşacak. Kartal, ligin ilk haftasında Trabzonspor'u kendi evinde 3-1 mağlup etmişti. Bakalım futbolseverler ve otoritelerce kıyaslanmaları beklenen bu 4 hocadan hangisi daha başarılı olacak.

Geçen sezon kim kazanmıştı?

Beşiktaş - Malatyaspor : 0-2
(A. Avcı) (S.Yalçın)
-----------------------------------------------

Fenerbahçe - Alanyaspor : 1-1
(E. Yanal) (E. Bulut)

------------------------------------------------
Alanyaspor - Fenerbahçe : 3-1
(E.Bulut) (E.Yanal)

Senin için hazırladığımız haberler