Trabzonspor, Burnley'in kaptanı Josh Brownhill'i transfer listesine ekledi

11.08.2024 - 11:11 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 11:17

Son dakika | Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ertuğrul Doğan yönetiminden Burnley'in kaptanı Josh Brownhill'in transfer edilmesini istedi.

Trabzonspor, Burnley'in kaptanı Josh Brownhill'i transfer listesine ekledi

Trendyol Süper Lig'de 2024/25 sezonuna Sivasspor deplasmanında başlayacak olan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Ofansif orta saha arayışındaki Bordo-Mavili kulüp İngilizlerin kaptanını radarına aldı.

Josh Brownhill için görüşmeler başladı

Fanatik'te yer alan habere göre Trabzonspor, Championship ekibi Burnley'in takım kaptanı Josh Brownhill için transfer görüşmelerine başladı.

Abdullah Avcı Brownhill'de ısrarcı!

Abdullah Avcı'nın Josh Brownhill'i kadroda görmek istediği ve bu transferin sonuçlandırılması için ısrar ettiği kaydedildi.

Josh Brownhill kimdir?

Futbola Manchester United altyapısında başlayan 19 Aralık 1995 doğumlu Josh Brownhill, Preston'da profesyonel oldu. Barnsley ve Bristol City formaları giyen ofansif orta saha oyuncusu 2020'de 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Burnley'e imza attı.

Josh Brownhill'in geçen sezonki performansı

Burnley'de takım kaptanlığına kadar yükselen Josh Brownhill, 2023/24 sezonunda 35 maçta görev aldı. 28 yaşındaki futbolcu, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler