Augsburg açıkladı: Beşiktaş, Felix Uduokhai için hazırlık maçı yapacak!

27.08.2024 - 13:03 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 13:08

Süper Lig devi Beşiktaş, Bundesliga ekibi Augsburg'tan transfer ettiği Felix Uduokhai için Almanya temsilcisi ile hazırlık maçı yapacak. Detaylar...

Augsburg açıkladı: Beşiktaş, Felix Uduokhai için hazırlık maçı yapacak!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Beşiktaş, Augsburg'tan yeni transferini açıkladı. Siyah-Beyazlılar, Felix Uduokhai'yi kadrosuna katmayı başarırken savunma oyuncusu için özel hazırlık maçı yapılıp veda edileceği açıklandı. Detaylar...

Özel maç olacak

Augsburg, Felix Uduokhai'nin WWK Arena'da bir iç saha maçında taraftarlara veda edeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Her iki kulübün maç programlarına göre bunun için mümkün olan tarihler önümüzdeki haftalarda değerlendirilecek." ifadeleri yer aldı.

Augsburg sportif direktöründen mesaj

Augsburg sportif direktörü Marinko Jurendic ise transfer hakkında açıklama yaptı. Jurendic, "Felix geçen yaz kariyerinde bir sonraki adımı atamadığında, birlikte çalışmaya devam etmeyi kabul ettik. Felix geçen sezon 33 maçla, hedeflediği istikrarlı sezonu oynamayı ve takımımızın önemli bir temel taşı olmayı başardı. Tüm taraflar için kazan-kazan durumu yaratmak için birlikte çalıştık. Şimdi durum böyle, böylece Beşiktaş'a transferine izin verdik. Felix'e Augsburg formasıyla yıllarca verdiği emek için teşekkür etmek ve hem kişisel hem de profesyonel olarak geleceği için ona en iyisini dilemek istiyoruz." dedi.

Beşiktaş transferi duyurdu

Siyah-Beyazlılar, yaptığı açıklamada, ''Felix Uduokhai’nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Augsburg kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Felix Uduokhai’ye şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.'' ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler