Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı sonrası Attila Szalai konuştu!

28.02.2022 - 22:22 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 22:30

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de ilk golü atan Attila Szalai, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı sonrası Attila Szalai konuştu!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk oldu. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Fenerbahçe'nin gollerini 6’da Miha Zajc, 90+1’de Atilla Szalai attı.  Kasımpaşa’nın tek golünü ise 67’de Jackson Muleka attı. Fenerbahçe aldığı bu sonuçla ligde puanını 46’ya yükseltti.

Karşılaşma sonrası Macarlı futbolcu Attila Szalai, açıklamalarda bulundu.

"Attığım golü hatırlamıyorum"

24 yaşındaki stoper Szalai "Zor bir maç oldu. Kasımpaşa iyi oynadı, bize zorluklar yaşattı. Saha içerisinde çok çalıştık, çok koştuk ve her top için mücadele ettik. Sonunda istediğimiz sonucu aldık. Bu şekilde devam etmeliyiz. Aldığımız 3 puandan dolayı gurur duyuyoruz. Anı şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Attığım golü hatırlamıyorum, çok hızlı olaylar gelişti. Sanırım uzun top geldi. Dimitris Pelkas dokundu ve top önüme düştü. Tek dokunuş yaptık rakibe çarparak gol oldu. Tanrı'ya şükürler olsun. Gol attığım için mutluyum ama daha önemlisi 3 puan almamız." dedi.

Zajc: "İkinci yarı işler pek istediğimiz gibi gitmedi"

İlk golü atan Fenerbahçe'nin  Sloven futbolcusu Miha Zajc ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Güzel bir gol attım, takım olarak o pozisyonda sol kanattan iyi bir aksiyon yarattık. Burada önemli olan kazanmayı bilmekti.  Zor bir maç oldu. İlk yarı iyiydik ama ikinci yarı işler pek istediğimiz gibi gitmedi. Maçın sonuna kadar savaştık ve o ikinci gole atacağımıza inandık. Çok mutluyum. Üçte üç yaptık ligde, umarım böyle devam edebiliriz."

Senin için hazırladığımız haberler