ATPTOUR' da Nadal sürprizi

17.11.2020 - 22:16 | Son Güncellenme: 17.11.2020 - 22:17

Son dakika tenis haberleri... ATPTOUR finallerinde, İspanyol raket Rafael Nadal ile Avusturyalı raket Dominic Thiem karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta Thiem, Nadal'ı 2-0 yenerek, çeyrek final öncesi büyük bir avantaj yakaladı. İşte tüm detaylar...

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

İngiltere'nin başkenti Lodra'da başlayan 2020 ATPTOUR finalleri bugün yapılan üçüncü gün maçlarıyla devam etti. Erkekler dünya sıralamasında ilk 8 basamağındaki tenisçilerin karşılaştığı turnuvada, 2 numaralı seribaşı Nadal ile 3 numaralı seribaşı Thiem karşılaştı.

Avusturyalı raket Dominic Thiem ile karşılaşan Rafael Nadal, 7-6'lık setlerle sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Maç sonu yaptığı açıklamada Nadal, "İkimizin de diğerinden daha iyi oynadığını düşünmüyorum. Sonucu kritik anlardaki ufak detaylar belirledi. O anlarda Thiem daha iyi olan taraftı. İlk seti kazanmalıydım" ifadelerini kullandı.

Dominic Thiem ise yaptığı açıklamada şu ifadelerini kullandı:

"Tura ara verildikten sonraki en iyi performansım diyebilirim. Rafa’ya karşı sert kortta şansınız biraz daha yüksek, topraktaki kadar spin verip topu yükseltemiyor. Şansımın olduğunu biliyordum ve çok iyi hazırlandım. Performansım beni çok mutlu etti."

Avusturyalı raket Dominic Thiem son olarak, 2018 ve 2019 Fransa Açık finallerinde Rafael Nadal'a kaybederek şampiyonluk şansını kaçırmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler