Çaykur Rizespor Teknik Direktör İlhan Palut İle Anlaşma Sağladı!

09.06.2023 - 13:20 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 19:40

Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor, Bülent Korkmaz'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için son olarak Konyaspor'u çalıştıran İlhan Palut ile anlaştı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktör İlhan Palut İle Anlaşma Sağladı!

Yılmaz Dirim-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'e bir sezon aranın ardından geri dönen Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayırlmıştı. "Atmacalar" lakaplı ekipte yeni teknik direktör belli oluyor.

İlhan Palut ile prensip anlaşması yapıldı

Çaykur Rizespor yönetimi Süper Lig'de son olarak Arabam.com Konyaspor'u çalıştıran 46 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut ile yapılan ilk görüşme sonunda prensip anlaşmasına vardı. Taraflar sürdürülebilir uzun vadeli bir vizyonda mutabık oldu.

Konyaspor'da beklenmedik ayrılık

Şubat 2021'de Konyaspor'un başına geçen İlhan Palut burada geçirdiği 2 başarılı yılın ardından Ocak 2023'te görevinden ayrıldı. İlhan Palut'un ayrıldığı dönemde İç Anadolu ekibi Süper Lig'de 19 hafta sonunda 27 puanla Süper Lig'de 7. sırada bulunuyordu ve bu yol ayrımı taraftarların büyük tepkisini çekti.

İlgini Çekebilir
Çaykur Rizespor’da hoca belli oluyor! 3 aday var
Habere Git

Sportif Direktörlükten geldi

2016-2017 sezonunda o dönem 2. Lig'de mücadele eden Hatayspor'da Sportif Direktör olarak göreve gelen İlhan Palut, Doğu Akndeiz ekibinde devre arasında teknik direktörlük görevine soyundu. Ertesi sezo takımı 1.Lig'e çıkaran Palut burada ilk sezonunda takımı 3. yapıp play-off2a soksa da Gaziantep FK'ya elenerek Süper Lig'e çıkamamıştı.

Göztepe'de 1.5 sezon çalıştı

2019-2020 sezonun kasım ayında Süper Lig'de mücadele eden Göztepe'nin başına geçen İlhan Palut burada ilk sezonunu maç başı 1.25 ortalaması ile takımı 11. yaparak tamamladı. İkinci sezonunda takımın başında sadece 17 maç kalabilen Palut'un görevine 2020-2021 sezonunun ocak ayında son verildi.

Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı

Çaykur Rizespor geçtiğimiz sezonun son bölümünde takımın başına geçen deneyimli teknik adam Bülent Korkmaz, bu sezon takımını TFF 1.Lig'de 68 puanla 2. yapıp doğrudan Süper Lig biletini alsa da Karadeniz ekibi 54 yaşındaki çalıştırıcı ile yolları ayırma kararı aldı.

İlgini Çekebilir
İlhan Palut, Beşiktaş'a sunum yaptı mı? Ajansspor'a açıkladı
Habere Git

Kulüp açıkladı! Palut resmen Rize'de

Çaykur Rizespor, İlhan Palut'un teknik direktörlük görevine getirildiğini resmen açıkladı. Yapılan duyuruda, "Çaykur Rizespor’umuz teknik direktörlük görevi için İlhan Palut ile prensipte anlaşmaya varmıştır. Deneyimli teknik direktör ilhan Palut, önümüzdeki günlerde düzenlenecek imza töreniyle kendisini Yeşil-Mavi renklerimize bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak Yeni teknik direktörümüz İlhan Palut'a kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler