Atilla Türker “Yılın Gazetecisi” ödülünü aldı

27.10.2020 - 17:12 | Son Güncellenme: 27.10.2020 - 17:16

Son dakika Atilla Türker haberleri.... Ajansspor.com yazarı ve Radyospor programcısı Atilla Türker, Özgün Köşe Yazısı dalında “Yılın Gazetecisi” ödülünü aldı. İşte detaylar...

Atilla Türker “Yılın Gazetecisi” ödülünü aldı

AJANSSPOR-HABER

61. Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Ajansspor.com yazarı ve Radyospor programcısı Atilla Türker de, İnternet Özgün Köşe Yazısı dalında “Yılın Gazetecisi” ödülünü aldı.

İnternet Özgün Köşe Yazısı dalında 14 Mart 2019 tarihinde Ajansspor.com’da yayınlanan Atilla Türker’in “Fikret Orman ve Gizli Kapaklı İşler” başlıklı yazısı ödüle değer görüldü.

"Son nefesime kadar mücadele edeceğim"

Türker’in ödülünü TGS önceki başkanlarından ve şimdi ÇGD İstanbul Temsilcisi olan Uğur Güç verdi. Ödülünü alan Atilla Türker ise şöyle konuştu:

“41 yıldır gazetecilik yapıyorum. Büyük jüriye şükranlarımı sunuyorum. Her yazıdan sonra bir kulübün düşmanı ilan ediliyorsunuz. Vurgun düzeninin ortadan kalması için son nefesime kadar mücadele edeceğim.”

Sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan Türker, "Bilgi... Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen geleneksel yarışmada ödüle layık görülen basın mensupları için dün bir tören düzenlendi. İnternet Özgün Köşe Yazısı dalında “Yılın Gazetecisi” ödülü de şahsıma verildi" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler