Atilla Karaoğlan ve Arda Kardeşler Avrupa'da! UEFA'dan görev

12.12.2023 - 17:43 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 17:51

UEFA, Türk hakemler Atilla Karaoğlan ve Arda Kardeşler'e görev verdi. Karaoğlan Avrupa Ligi'nde, Kardeşler ise Konferans Ligi'nde maç yönetecek. Detaylar...

Atilla Karaoğlan ve Arda Kardeşler Avrupa'da! UEFA'dan görev

Türk futbolunda dün akşam yaşanan Halil Umut Meler'e saldırı olayı gündemi sarsarken UEFA, Türk hakemlerine Avrupa maçlarında görev verdi. Atilla Karaoğlan UEFA Avrupa Ligi'nde, Arda Kardeşler ise UEFA Konferans Ligi'nde müsabaka yönetecek.

Karaoğlan Rennes - Villarreal maçına atandı

Avrupa Ligi F Grubu 6’ncı hafta karşılaşmasında Fransız ekibi Rennes ile İspanyol takımı Villarreal arasında oynanacak maçı hakem Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği açıklandı.

Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek. Mücadelenin 4’üncü hakemliğini ise Çağdaş Altay yapacak.

İlgini Çekebilir
Süper Lig hakemleri istifa etti!
Habere Git

Bratislava - Ljubljana maçını Kardeşler yönetecek

Konferans Ligi A Grubu 6’ncı ve son hafta maçında Slovakya temsilcisi Bratislava ile Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana arasındaki müsabakada ise hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. 

Karşılaşmada Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Tuğral ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Rennes - Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Rennes ile Villarreal arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı 14 Aralık Perşeöbe günü, saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma EXXEN'den canlı yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Meler'e tekme atan saldırganın kimliği belli oldu! Köylüsü çıktı...
Habere Git

Bratislava - Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta?

Bratislava - Ljubljana maçı 14 Aralık Perşembe günü, saat 23.00'te oynanacak. Mücadelenin Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler