Türkiye - Karadağ Maçından Sonra Ergin Ataman Açıklama Yaptı

01.09.2022 - 19:26 | Son Güncellenme: 01.09.2022 - 19:31

EuroBasket 2022 A Grubu ilk maçında Türkiye, Karadağ ile karşılaştı. Türkiye, maçı 72-68 kazansa da iyi bir görüntü vermedi. Başantrenör Ergin Ataman çarpıcı konuştu.

Türkiye - Karadağ Maçından Sonra Ergin Ataman Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ilk maçında Türkiye, Karadağ ile karşı karşıya geldi. Maçta inişli çıkışlı bir grafik çizen A Milli Basketbol Takımı, 72-68 galip gelmeyi başardı. Başantrenör Ergin Ataman, maçı kazanmalarına rağmen takımını sert şekilde eleştirdi. Deneyimli koç çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Felaket bir basketbol"

Ergin Ataman, "Bu akşamın tek olumlu tarafı şans eseri maçı kazanmış olmamız. Felaket bir basketbol. Uzunlarımızın oynadığı basketbol utanç vericiydi. Bu şekilde bir noktaya varamayacağımızı gördüm bu akşam." ifadelerini kullandı.

"Maçı şans eseri kazandık"

Ataman, "Tesadüfen son saniyede hakem lehimize hücum faul çaldı. Çalmayabilirdi. Şans eseri kazandık. Maçı hak etmedik. Kadromuz bu, oyuncularımız bu... Çok kötü bir basketbol oynadık bu akşam. Tüm Türkiye'den özür diliyorum. Uzunlarımızdan performans alamazsak ileri gitmemiz çok zor." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler