Merih Demiral, West Ham United’a Takaslanacak! İşte Takaslanacağı İsim

02.08.2023 - 21:26 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 21:29

İtalya Ligi takımlarından Atalanta forması giyen milli futbolcu Merih Demiral takas edilerek West Ham United’a katılacak. İşte Demiral’ın takas edileceği isim…

Merih Demiral, West Ham United’a Takaslanacak! İşte Takaslanacağı İsim

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon başında İtalyan ekip Atalanta’ya katılan Merih Demiral için ayrılık çanları çalıyor. Serie A ekibi, West Ham United’dan Gianluca Scamacca ile Demiral’ı takas etmek istiyor. 

Atalanta 21 milyondan vazgeçti

Merih Demiral geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan ayrılarak Atalanta’ya katıldı. Atalanta, bir diğer İtalyan ekip olan Juventus’a 25 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 21 milyon Euro ödeme yaptı. Atalanta’da Merih Demiral için ayrılık çanları çalıyor. İtalyan ekip Merih Demiral ile takas yolu ile yollarını ayırmak istiyor.

Demiral, İtalya’dan ayrılıyor

Tutto Mercato tarafından aktarılan bilgilere göre Atalanta, West Ham United oyuncusu Gianluca Scamacca’yı renklerine bağlamak istiyor. Merih Demiral ile de yolları ayırmak isteyen İtalyan ekip Scamacca için 25 yaşındaki futbolcusunu takas etmeyi planlıyor. Takasın gerçekleşmesi durumunda Merih Demiral, İtalya’dan ayrılarak İngiliz ekibe katılacak. 

İlgini Çekebilir
Real Madrid'de Arda Güler sevinci!
Habere Git

36 milyon Euro'ya ekibe geldi

Merih Demiral ile takas edileceği iddia edilen İtalyan futbolcu Gianluca Scamacca 2022-23 sezonu başında West Ham United’a katıldı. İngiliz ekip, Sassuolo’dan transfer ettiği oyuncu için İtalyan ekibe 36 milyon Euro ödeme yaptı. 

Merih Demiral’ın Atalanta performansı

Merih Demiral, İtalyan ekip Atalanta için geçtiğimiz sezon 28 maçta sahaya çıktı. 21 milyon Euro bonservis bedeli ile ekibe katılan Demiral sahada olduğu dakikalarda 1 kez fileleri havalandırmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Lionel Messi, ev arayışına başladı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler