Ankaragücü ile küme düşen Atakan Çankaya’yı kahreden istatistik

27.05.2024 - 00:37 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 00:39

Trendyol Süper Lig’de giydiği MKE Ankaragücü forması ile küme düşen Atakan Çankaya’yla ilgili ilginç bir istatistik ortaya çıktı. İşte haber ile ilgili detaylar.

Ankaragücü ile küme düşen Atakan Çankaya’yı kahreden istatistik

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in son haftasında Trabzonspor deplasmanında aldığı 4-2’lik mağlubiyetle küme düşen Ankaragücü’nde 25 yaşındaki defans oyuncusu Atakan Çankaya’yla ilgili dikkat çekici bir istatistik kamuoyunun gündemine oturdu.

Son 5 sezonda 4 kere küme düştü

Bu sezon Ankaragücü ile küme düşen Atakan Çankaya son 5 sezon içerisinde mücadele ettiği takımlar ile 4 kere küme düştü. 2018-19 sezonunda transfer olduğu o dönemki adı Osmanlıspor olan Ankaraspor ile TFF 1. Lig’de mücadele eden Atakan Çankaya 2019-20 sezonunda küme düştü. Ertesi sene Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’ne transfer olan defans oyuncusu o sezon Ankaragücü ile Süper Lig’e veda etti. 

Göztepe ile de küme düştü 

Ankaragücü ile küme düştükten sonra 2021/2022 sezonu için Göztepe’nin kadrosuna katılan Çankaya sezon sonunda İzmir ekibi ile de küme düşerek iki sene üst üste Süper Lig’e veda etti.

Altay ile şampiyonluklar yaşadı 

Kariyerinde formasını giydiği 4 takımdan 3’ü ile küme düşmesi tecrübesi yaşayan 25 yaşındaki defans oyuncusu altyapısında çıktığı Altay ile TFF 2.Lig’de ve 3.Lig’de şampiyonluklar yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler