Aston Villa, transferi açıkladı! Rekor bonservis bedeli

22.07.2024 - 17:53 | Son Güncellenme: 22.07.2024 - 18:07

Premier Lig ekibi Aston Villa, Everton'dan Belçikalı orta saha oyuncusu Amadou Onana'yı ödediği bonservis bedeliyle kulüp rekoru kırarak transfer etti.

Aston Villa, transferi açıkladı! Rekor bonservis bedeli

AJANSSPOR HABER

Geride bıraktığımız sezon Premier Lig'i dördüncü sırada bitirerek önümüzdeki dönem Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Aston Villa, ses getiren transferlerine devam ediyor. Ian Matsen, Cameron Archer ve Jaden Philiogene'yi transfer eden Londra ekibi tarihinin bonservis rekorunu kırarak bir oyuncuyu daha renklerine bağladı.

Belçikalı orta saha

Önümüzdeki sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde rekabetçi bir kadro ile mücadele etmek isteyen Aston Villa, Everton'dan Senegal asıllı Belçikalı orta saha Amadou Onana'yı renklerine bağladı.

Tarihe geçti

22 yaşındaki futbolcu Londra ekibinin Everton'a ödediği 60 milyon Euro bedelle tarihe geçerek yeni kulübün en fazla bonservis ödediği oyuncu oldu.

3 gol 1 asist

Geride bıraktığımız sezon Everton ile 37 maça çıkan merkez orta saha 3 gol 1 asist yapma başarısı gösterirken Belçika'nın EURO 2024'te sahay çıktığı 4 maçta da ilk 11'de başladı ve yedek kulübesine hiç oturmadı.

Senin için hazırladığımız haberler