Aston Martin'de Fernando Alonso'nun geleceği belli oldu!

09.04.2024 - 20:43 | Son Güncellenme: 09.04.2024 - 20:49

Formula 1 takımlarından Aston Martin'in İspanyol pilotu Fernando Alonso'nun geleceği belli oldu ve takımın elçisi Pedro de la Rosa açıklama yaptı. Detaylar.

Aston Martin'de Fernando Alonso'nun geleceği belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Formula 1 takımlarından Aston Martin'de tecrübeli pilot Fernando Alonso'nun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Hakkında birçok spekülasyon çıkan 42 yaşındaki pilotun geleceği belli oldu. Takımın elçisi Pedro de la Rosa SoyMotor'a açıklamalarda bulundu.

Red Bull ve Mercedes seçenekleri çöp mü?

Adı Red Bull ve Mercedes ile anılan Fernando Alonso'nun hakkında konuşan Pedro de la Rosa, "Fernando'nun devam etmesi için çalışıyoruz ve sanki o burada kalacakmış gibi çalışıyoruz. B planımız yok, A, B ve C planımız Fernando. Başka kimseye bakmıyoruz. Takım Fernando ve Lance'tan çok memnun" dedi.

"Takımdan çok memnun"

En iyi seçenek olarak Alonso'ya iyi bir araç vermeleri olduğunu söyleyen Aston Martin takım elçisi, "En önemli şey ona mümkün olan en iyi aracı vererek bizimle kalması için nedenler sunmak. Fernando ile olan işbirliğimiz çok iyi gidiyor ve kendisi takımdan çok memnun.

Bir F1 takımında Fernando gibi bir isme sahip olmak çok önemli. Bu hafta sonu elde ettiğimize benzer sonuçlar alarak ve aracı geliştirerek, bizi seçmesi için ona daha fazla neden vermiş oluyoruz.

En önemli nokta bu: Fernando'yu aracı geliştirdiğimize ve giderek daha rekabetçi hale geldiğimize ikna etmek" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler