Galatasaray'da sol bek için hedef Rıdvan Yılmaz ve Uğur Çiftçi!

15.11.2023 - 09:17 | Son Güncellenme: 15.11.2023 - 09:40

Kazımcan Karataş ve Angelino'dan istediği katkıyı alamayan Süper Lig takımlarından Galatasaray, Rıdvan Yılmaz ve Uğur Çiftçi ile ilgileniyor. Detaylar.

Galatasaray'da sol bek için hedef Rıdvan Yılmaz ve Uğur Çiftçi!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, sol bek mevkisinde beklentileri karşılayamayan Angelino ve Kazımcan Karataş'ın yerine bir transfer yapmak istiyor.

Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ı istiyor

Sarı-Kırmızılı takım, Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ve 2022 yılında İskoç ekibi Rangers'a 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Rıdvan Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor.

Görüşmeler bu hafta başlıyor

Fanatik'te yer alan habere göre; 22 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması seçenekler arasında. İki kulüp arasındaki görüşmelerin bu hafta başlayacağı bildirildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın eski yıldızı adım adım Galatasaray'a!
Habere Git

Uğur Çiftçi de listede

Sol bekteki diğer yerli adayı ise Sivasspor’un istikrar abidesi Uğur Çiftçi. Geçen sezon Altay’dan transfer edilen Kazımcan’ın bir türlü beklenen çıkışı yapmaması üzerine, genç oyuncuyu kiralık göndermeye karar veren Sarı-Kırmızılılar, Sivasspor’la uygun bir bonservis bedelinde mutabık kalmaları halinde, 31 yaşındaki Uğur Çiftçi’yi bonservisiyle birlikte kadrosuna katmanın hesapları içinde.

Okan Buruk, Angelino konusunda kararsız

Öte yandan sezon başında RB Leipzig’den kiralanan Angelino, şu ana kadar Sarı-Kırmızılı formayla 17 maça çıktı. ispanyol sol bek 3 maçta daha süre alırsa, 6 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesi devreye girecek. Galatasaray cephesi ise şu ana kadar beklentileri karşılayamayan 26 yaşındaki futbolcu hakkında kararsız.

Son 2 lig maçında şans bulamayan Angelino’nun ara transfere kadar oynatılmaması düşünülüyor. Teknik direktör Okan Buruk ise daha iyi bir alternatif bulunana kadar oyuncusunu kullanmak istiyor. Yönetim, RB Leipzig cephesiyle görüşerek, Angelino’nun opsiyonunu kaldırmayı planlıyor. 

İlgini Çekebilir
Vincent Aboubakar'a talip çıktı! Serbest kalma bedeli...
Habere Git

Bradley Locko ve Caner Erkin de gündemde

Habertürk'te yer alan habere göre ise, Fransa Ligi'nde Brest forması giyen Bradley Locko ve Eyüpspor'da oynayan Caner Erkin'in de listede yer aldığı iddia edildi.

Brest'in 13 milyon Euro'luk bonservis bedeli beklediği sol bek Bradley Locko ve orta sahadaki gelişmelere bağlı olsa da sarı-kırmızılılar, ilerleyen günlerde Caner Erkin için resmi girişimlere başlayabilir. Sarı-kırmızılılar, orta sahaya yerli takviyesi yapması durumunda ise sol bekteki tercihini yabancı oyuncudan yana da kullanabilir.

Senin için hazırladığımız haberler