Galatasaray, Adamo Nagalo'yu Transfer Listesine Aldı

07.12.2022 - 09:40 | Son Güncellenme: 07.12.2022 - 10:06

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği savunma oyuncusu Adamo Nagalo'yu kadrosuna katmak istiyor...

Galatasaray, Adamo Nagalo'yu Transfer Listesine Aldı

 Kulüpler Birliği Vakfı ile LaLiga tarafından düzenlenen Dostluk Turnuvası'nın son maçında Galatasaray, İspanya temsilcisi Villarreal'e 4-3 mağlup oldu.

Bilindiği üzere, sarı-kırmızılı takım bir başka İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano'ya da 1-0 mağlup olmuştu.

İç transferde Yunus Akgün ile 2026 yılına kadar sözleşme yenileyen Galatasaray, savunmasını güçlendirmek için de çalışmalarını sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
Ümit Aktan en iyi 3 spikeri Seçti, Ertem Şener'i sildi!
Habere Git

Galatasaray, Adamo Nagalo ile ilgileniyor

Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Adamo Nagalo'yu transfer listesine aldı.

Galatasaray, Adamo Nagalo'nun menajeriyle temasa geçti

Skorer'de yer alan habere göre; 20 yaşındaki oyuncunun menajeri ile temas kuran Galatasaray'ın transferin şartlarını masaya yatırdığı öğrenildi.

Nordsjaelland altyapısından A Takım'a yükselen Nagalo, kısa süre içinde Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

İlgini Çekebilir
Alex de Souza Fenerbahçe'nin hocası olacak
Habere Git

Galatasaray ve Fenerbahçe bu yarışı kazanıp genç yıldızı transfer ederek ilerleyen yıllarda kasasını da doldurmayı hedefliyor. 

İki kulüp de genç stoperi daha sonra yüksek bonservis bedeliyle elinden çıkarmanın planlarını yapıyor.

Nagalo, Milli Takım için kararını vermedi

Öte yandan, F.Bahçe'nin geçen yaz transfer etmek için uğraş verdiği ancak sonuç alamadığı Nagalo, Burkina Faso ve Fildişi Milli Takımları'nda oynamak için uygun... Yıldız oyuncu milli forma için henüz kararını vermedi.

İlgini Çekebilir
Çekil yoldan! Formula 1'de Türkiye'nin rakibi Portekiz
Habere Git

Adamo Nagalo kimdir?

Gana futbol akademisinde futbol başlayan ve daha sonra Danimarka'nın Nordsjaelland takımının altyapısına geçiş yapan 20 yaşındaki savunma oyuncusu, 2021 yılında A takıma yükseldi. Bu sezon 16 maçta sahaya çıkan Nagalo, 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Galatasaray, Toulouse ile karşılaşacak

Sarı-kırmızılı takım üçüncü hazırlık maçını Fransa'nın Toulouse takımı ile yapacak. 16 Aralık cuma günü oynanacak olan mücadele saat 17.00'de başlayacak ve karşılaşmayı D-Smart naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler