Aslan'a 10 milyon Euro'luk piyango! Transferler Socios'tan

30.06.2021 - 16:57 | Son Güncellenme: 30.06.2021 - 19:29

Galatasaray, transferler için mali kaynağı Socios.com'dan bulacak. Galatasaray, Socios.com fan token anlaşması sayesinde 10 milyon Euro kazanacak.

Aslan'a 10 milyon Euro'luk piyango! Transferler Socios'tan

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da yeni yönetimin yüzünü gülderecek bir gelişme yaşandı. Sarı - kırmızılıların 2019'da yaptığı fan token anlaşması bu dönemde işine yaradı.

Göreve geldikten sonra sıcak para arayışına giren bir haftadır bu konuyla ilgili koşturan Galatasaray'ın yeni yönetiminin yüzüne Socios.com ile yapılan Gal Fon Token anlaşması güldü. 

Transferde kaynak olacak

27 Mayıs'ta bu anlaşmadan 100 milyon Lira'nın üzerinde gelir olduğunu olduğunu duyuran sarı-kırmızılılara 10 milyon Euro'nun üzerinde sıcak para temmuz ayında giriş yapacak. Öncelikle 3 oyuncu transferini bitirmek isteyen Galatasaray yönetimi, hedefindeki birçok transferde de gelecek bu parayla hareket alanı kazanacak.

İş birliği 2019'da başladı

Galatasaray ve Socios, 2019 yılında işbirliğine gitti. O dönem, sarı - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ''Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin de kullandığı Socios.com taraftarımıza “Taraftar Token’ı” olarak bilinen dijital varlıklara sahip olma seçeneği sunacak, kulübümüzle daha yoğun etkileşime girme ve daha yakın olma imkanı Türkiye’de bir ilk olacak. Taraftarımız, Socios.com aracılığıyla yapılacak taraftar oylamalarına katılarak kulübümüzle ilgili kararlarda söz sahibi olma imkanı yakalayacak'' denildi. 

Senin için hazırladığımız haberler