Galatasaray Haberleri - Aslan yarın top başı yapıyor

02.01.2022 - 15:13 | Son Güncellenme: 02.01.2022 - 15:25

Son dakika Galatasaray haberleri: İkinci yarı öncesi ligin ilk bölümündeki olumsuzluklara sünger çekmek isteyen Galatasaray, yarın top başı yapıyor.

Galatasaray Haberleri - Aslan yarın top başı yapıyor

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Avrupa’daki muhteşem bir periyot çizse de Galatasaray, Süper Lig’i lider Trabzonspor’un 19 puan gerisinde 10’uncu sırada bitirdi. Sarı-kırmızılılar Türkiye Kupası’nda da TFF 1. Lig ekibi Denizlispor’a elenince camianın üzerinde karabulutlar gezmeye başladı. Başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim, ikinci yarı öncesi yeni yapılanma ve çıkış yolları için istişare toplatıları gerçekleştirirken futbolcular da izindeydi. Sarı-kırmızılı futbolcular yarın yeniden top başı yapacak. 

Ligi sonuna kadar zorlamak istiyor

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim tarih boyunca en çok tartışıldığı dönemi geçirirken, futbolcularla beraber yarından itibaren tüm olumsuzlukların üzerine bir sünger çekmek istiyor. Avrupa’da zirveyi hedefleyen sarı-kırmızılılar ligde de sonuna kadar zorlamayı amaçlıyor.

İlgini Çekebilir
Terim-Elmas zirvesinden 5 ayrılık, 2 transfer kararı çıktı!
Habere Git

Yardımcılar eleştirilerin hedefinde

Ayrıca camiada son günlerde en çok tartışılan konuların başında teknik direktör Fatih Terim’in yardımcıları Necati Ateş ve Selçuk İnan geliyor. İki isim de eleştirilerin hedefinde olurken Terim, yardımcılarının yanında...

Necati Ateş ve Selçuk İnan yönetiminde 6 maçta 6 puan

Süper Lig’de topladığı 27 puanla 10. sırada yer alan Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim’in cezası sebebiyle yardımcılığını yapan Necati Ateş ve Selçuk İnan 6 maçtan sadece 6 puan çıkarabildi.

Senin için hazırladığımız haberler