Galatasaray Molde'yi yıktı, Midtsjö Norveç'te gündem oldu!

24.08.2023 - 11:02 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 11:12

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Molde'yi 3-2 yendi. Galibiyet golünü Norveçli Midtsjö'nün atması Norveç basınında gündem oldu. Detaylar.

Galatasaray Molde'yi yıktı, Midtsjö Norveç'te gündem oldu!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda mücadele eden Galatasaray, Molde ile karşı karşıya geldi. Turun ilk ayağını Norveç'te oynayan Sarı-Kırmızılılar, zorlu maçı 3-2 kazanmayı başardı.

Vikingleri Viking yıktı

Mücadele içinde oldukça zorlanan Aslan, galibiyet golünü, Sarı-Kırmızılı formayla ülkesine gelen Norveçli Frerdrik Midtsjö ile buldu. Aynı zamanda Molde'nin ezeli rakibi Rosenborglu olan Midtsjö'nün kaydettiği bu zafer golü Norveç basınında geniş yer buldu.

"Molde'ye soğuk duş"

"Molde'ye soğuk duş" başlığıyla mağlubiyeti yazan Tv2, "Norveç ekibinin Şampiyonlar Ligi umutları Galatasaray'ı sarstı ancak Türk takımının uyanması uzun sürmedi. Eski Rosenborglu son dakikalarda ortaya çıkarak sonucu belirledi" dedi.

İlgini Çekebilir
Aslan, Vikingleri Viking'iyle yıktı
Habere Git

"Molde'yi Midtsjö batırdı"

Tidens Krav da mağlubiyeti Midtsjö üzerinden değerlendirerek: "Şampiyonlar Ligi elemelerinde Midtsjö, Molde'yi batırdı. Molde erken öne geçti ama sevinci uzun sürmedi. İstanbul'da 52 bin kişi önünde büyük işler başarmak kolay olmayacak" ifadelerine yer verdi.

"Büyük Türk kulübü uyandı"

Nettavisen, Galatasaray'ın galibiyetini yüceltti: "Molde, Şampiyonlar Ligi'nin ilk play-off maçında erken öne geçerek rüya gibi bir açılış gerçekleştirdi. Ev sahibi takım birçok iyi pozisyon yarattı ancak büyük Türk kulübü uyandı"

"Zorlu bir rövanş bekliyor"

İstanbulda işlerinin kolay olmayacağına dikkat çeken Verdens Gang gazetesi, "Molde önce Galatasaray'ı sarstı. Ancak en beklenmedik maç sonunda Midtsjö ile uzatmalarda konuk takım kazandı. Şimdi Şampiyonlar Ligi play-off'unda çok zorlu bir rövanş maçı bekliyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Takımdan ayrılıyordu, Molde maçına damga vurdu!
Habere Git

"Molde'nin başı dertte"

Uzatma dakikalarında gelen gole atıfta bulunan Dagbladet: "Uzatma dakikalarında facia. Molde, Türk devi Galatasaray'ı ilk maçında iki devrede de sarstı. Ancak uzatmanın üçüncü dakikasında Galatasaray skoru 3-2 yaptı. Şimdi Molde'nin başı dertte"

Senin için hazırladığımız haberler