Aslan eksikleri kapatıyor

12.11.2020 - 15:09 | Son Güncellenme: 12.11.2020 - 15:14

Süper Lig'de ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Kayserispor ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Çalışmalarda antrenör ekibinde yer alan Selçuk İnan da yer alıyor. Arda Turan ve Belhanda ise teknik heyete büyük destek sağlıyor.

Aslan eksikleri kapatıyor

Burhan Can Terzi-AJANSSPOR

Sivasspor deplasmanından sonra hiç ara vermeden antrenmanlara devam eden Galatasaray’a temel sistem çalışmaları, hücum aksiyonları ve pas organizasyonları üzerinde duruyor.

Selçuk İnan da uygulamalarda yer alıyor

Teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları takımın oyun anlayışına seviye atlatmayı hedeflerken antrenörlerden Selçuk İnan bizzat uygulamalar içerisinde de yer alıyor.

Lige üst seviyede dönmek istiyorlar

Kenar beklerin pas trafiğinde ve hücuma çıkışlarda rollerini artırmak isteyen Galatasaray teknik heyeti, saha parselizasyonu üzerinde de duruyor. İyi bir seri yakalayan sarı-kırmızılılar lige üst perdeden dönmeyi hedefliyor.

Takımın çimentoları!

Kaptan Arda Turan ile takımı 10 numarası Younes Belhanda adeta Florya’nın çimentosu ve takım içerisinde de Fatih Terim’in en büyük yardımcıları. Futbolcu grubundaki havanın sürekli pozitif olmasında büyük katkısı olan iki futbolcunun aralarında da büyük bir bağ kurması teknik heyeti mutlu ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler