Asistler Burak Yılmaz'dan goller gençlerden

13.11.2021 - 20:47 | Son Güncellenme: 13.11.2021 - 22:12

A Milli Takım, Cebelitarık önünde ilk yarı 3-0'ı yakalarken halil Dervişoğlu (2) ve Kerem Aktürkoğlu'nun attığı 3 golün asisti de Burak Yılmaz'dan geldi.

Asistler Burak Yılmaz'dan goller gençlerden

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası yolunda Cebelitarık ile oynadığı kritik maçın ilk yarısını 3-0 önde kapattı. Kazanmak kadar averaj yapmanın da önemli olduğu mücadelede Bizim Çocuklar perdeyi erken açtı.

Galatasaray'ın ayrılmaz ikilisi iş başında

Galatasaray'ın formda yıldızı Kerem Aktürkoğlu, 11. dakikada Burak Yılmaz'ın pasıyla Cebelitarık ağlarını havalandırdı. Ardından 38 ve 41. dakikalarda takım arkadaşı Halil Dervişoğlu sahneye çıktı ve skoru 3-0'e getirdi.

Burak Yılmaz bu kez asistleriyle sahnede

Bu 3 golün de ortak özelliği asistlerinin Burak Yılmaz'dan gelmesiydi. Tecrübeli futbolcu, Cebelitarık maçının ilk yarısında golcü kimliği yerine asistçi özelliği ile ön plana çıktı. Burak'ın bu performansı büyük alkış aldı.

Halil Dervişoğlu Milli Takım'a ısınıyor

Öte yandan fileleri 2 kez havalandıran Halil Dervişoğlu, A Milli Takım'daki 8. maçında 4. golüne ulaştı. Kerem Aktürkoğlu da Norveç karşılaşamasından sonra Cebelitarık'ı boş geçmeyerek 7. milli maçında 2. golünü kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler