Aşı Engeli Kalktı! Djokovic Amerika Açık'ta

02.05.2023 - 12:01 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 12:17

ABD, uluslararası uçuşlarla gelenlerde koronavirüs aşısı şartının aranmayacağını duyurdu. Novak Djokovic'in Amerika Açık'a katılmasına engel kalmadı.

Aşı Engeli Kalktı! Djokovic Amerika Açık'ta

Amerika Birleşik Devletleri, uluslararası uçuşlarla gelenlerde koronavirüs aşısı şartının aranmayacağını duyurdu. Dünya bir numarası Novak Djokovic'in Amerika Açık'a katılmasına engel kalmadı.

Avustralya'da sınır dışı edildi

Djokovic, Ocak 2022'de Avustralya Açık Tenis Turnuvası'na katılmak üzere gittiği Avustralya'dan koronavirüs aşısı olmadığı gerekçesiyle sınır dışı edilmişti. ABD Açık'ta da bu durumun tekrarlanması beklenirken, Beyaz Saray'dan çıkan karar Djokovic'in önünü açtı.

Geçen sene ABD Açık'a katılamadı

Djokovic, Avustralya Açık'ta yaşadığının benzerini ABD'de de yaşadı. Ülkenin Avustralya gibi koronavirüs aşısı olmayanlar hakkında uyguladığı politika, Sırp tenisçinin turnuvaya katılmasını engellemişti.

İlgini Çekebilir
Dünyaca ünlü tenisçi mutlu haberi duyurdu!
Habere Git

ABD Açık Ağustos'ta

2023 ABD Açık, 28 Ağustos Pazartesi start alacak. Turnuva, 10 Eylül Pazar günü sona erecek.

Djokovic'in Amerika Açık şampiyonlukları

Ünlü tenisçi Novak Djokovic, Amerika Açık'ı toplamda 3 kez, 2011, 2015 ve 2018 yıllarında kazanmayı başardı.

Monte Carlo Master'a erken veda

Djokovic, Monte Carlo Master'a erken veda etti. Monako'da düzenlenen Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) 1000 turnuvasında mücadele eden 35 yaşındaki tenisçi, son 16 turunda dünya 21 numarası İtalya Lorenzo Musetti ile karşılaştı.

İlgini Çekebilir
Özel raketlerin turnuvasında kazanan dostluk oldu!
Habere Git

22 grand slam şampiyonluğu bulunan rakibini 4-6, 7-6 ve 6-4'lük setlerle 2-1 mağlup eden 21 yaşındaki Musetti, büyük bir sürpriz gerçekleştirdi.

Senin için hazırladığımız haberler