Arsenal Kenan Yıldız'ın peşinde! İşte Juventus'un belirlediği bonservis bedeli

26.12.2023 - 19:17 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 19:26

Serie A temsilcisi Juventus, Premier Lig ekibi Arsenal'in transfer listesine aldığı Kenan Yıldız için bonservis bedeli belirledi. İşte tüm detaylar...

Arsenal Kenan Yıldız'ın peşinde! İşte Juventus'un belirlediği bonservis bedeli

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Serie A devi Juventus'ta forma giyen genç futbolcu Kenan Yıldız, kulüplerin radarına girdi. Milli oyuncu, Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in transfer listesine girdi.

İşte Kenan Yıldız'ın bonservisi

Tutto Mercato'nun haberine göre Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservis bedelini berlirledi. Arsenal'in ciddi şekilde ilgilendiği belirtilen 18 yaşındaki oyuncu için İtalyanlar 40 milyon Euro civarında gelir bekliyor.

2027'ye kadar sözleşmesi var

Juventus, 2022-23 sezonun başında Bayern Münih'ten kadrosuna kattığı Kenan Yıldız'ın sözleşmesi bu sezon başında 2027 yılına kadar uzatmıştı. Piyasa değeri 10 milyon Euro olan milli futbolcu bu sezon Serie A'da 7 karşılaşmada forma giydi.

İlgini Çekebilir
Juventus'tan Kenan Yıldız videosu! Öncesi - Sonrası...
Habere Git

Kulüp tarihine geçti

Kenan Yıldız, takımının deplasmanda Frosinone ile oynadığı karşılaşmada ilk kez sahaya 11'de çıkarken 12. dakikada kariyerinin ilk golünü kaydetti. Attığı golle hem İtalya basınının hem de Avrupa futbol gündemine oturan milli futbolcumuz, Juventus'ta gol atan en genç yabancı futbolcu olarak kulüp tarihine geçti.

Milli formayla parladı

Forvet arkası, sağ ve sol kanat olarak forma giyebilen Almanya doğumlu genç yıldız adayı, alt yaş kategorilerinde A Milli Takımımızı seçti.

U17 Milli Takımı ile 10 maça çıkan Kenan, 3 gol kaydetti. U21 Milli Takımı ile ise 8 maçta şans bulan 18 yaşındaki futbolcu, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Ekim 2023'te, Hırvatistan ve Letonya'ya karşı iki UEFA Euro 2024 eleme maçı için Türkiye A Millî Takımı'na çağrıldı. 12 Ekim'de Kenan Yıldız, Hırvatistan'ı 1-0 yendiğimiz maçta 86. dakikada yedek oyuncu olarak ilk milli maçına çıktı.

18 Kasım'da Türkiye formasıyla Berlin'de ilk kez sahaya 11'de çıktı. Genç futbolculu 3-2'lik Almanya galibiyetinde attığı golle büyük pay sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler