Arsenal kaptanı Martin Odegaard, Tottenham maçında forma giyebilecek mi?

11.09.2024 - 13:55 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 14:15

Premier Lig ekibi Arsenal'da kaptan Martin Odegaard, Norveç'in Avusturya ile karşılaştığı Uluslar Ligi maçında ayak bileğinden sakatlanmıştı. Odegaard, Tottenham maçında olacak mı?

Arsenal kaptanı Martin Odegaard, Tottenham maçında forma giyebilecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Norveçli futbolcu Martin Odegaard'ın ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Pazar günkü Tottenham maçında yer almaması bekleniyor. Odegaard ne kadar süre sahalardan uzak kalacak?

Odegaard göz yaşlarını tutamadı

Norveç, Uluslar Ligi'nde Felix Horn Myhre ve Erling Haaland'ın golleri ile Avusturya karşısında 2-1 galip geldi. Maça damgasını vuran olay ise Martin Odegaard'ın sakatlığı oldu. 25 yaşındaki Arsenallı oyuncu mücadelede ayak bileğinden sakatlandı. Göz yaşları içinde sahadan ayrılan Odegaard, Londra'ya dönüş uçağına binerken ise koltuk değnekleri kullandı.

Odegaard, Tottenham maçında oynayabilecek mi?

Tecrübeli orta saha oyuncusu sakatlığı ile taraftarları endişelendirdi. Odegaard'ın Pazar günkü Tottenham maçında forma giyip giyemeyeceğine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Norveç Milli Takımı'nın takım doktoru Ola Sand Martin Odegaard'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Norveç gazetesi VG' için açıklamalarda bulunan Odegaard şunları söyledi: "Bu tür ayak bileği yaralanmaları genellikle en az üç hafta sürer. Bunun dışındaki her şey sadece bir bonus. Ve sonra daha da uzun sürebilir."


İlgini Çekebilir
Arsenal'den flaş transfer hamlesi! Yıldız oyuncuyu Chelsea'den kiraladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler