Arjantin Milli Takımı'nda Lionel Messi ve Lionel Scaloni krizi!

06.12.2023 - 17:59 | Son Güncellenme: 06.12.2023 - 18:07

2026 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin'in deplasmanda Brezilya'yı 1-0 mağlup ettiği maçta Lionel Messi ve Lionel Scaloni'nin tartıştığı iddia edildi.

Arjantin Milli Takımı'nda Lionel Messi ve Lionel Scaloni krizi!

AJANSSPOR-HABER

2026 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin'in deplasmanda Brezilya'yı 1-0 mağlup ettiği olaylı karşılaşma öncesinde Arjantin teknik direktörü Lionel Scaloni ile Lionel Messi'nin tartıştığı iddia edildi.

Goal sitesinde yer alan habere göre; Scaloni takımının Kasım ayındaki Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde Brezilya’yı deplasmanda mağlup etmesinin ardından geleceğini düşündüğünü açıklamıştı. 

Messi, Scaloni'ye danışmadan karar aldı

Arjantin'in patronu milli takımdaki ortamdan yoruldu ve Brezilya karşılaşması öncesinde Messi ile bir gerginlik yaşadı. Başlama vuruşundan önce Messi'nin takım arkadaşlarını sahadan çıkarıp soyunma odasına götürmesiyle başlayan şiddet olayları, kaptanın Scaloni'ye "danışmadan" aldığı bir karar olarak Arjantin patronu ve teknik ekibini oldukça rahatsız etti. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray transferde gaza bastı! Eski Beşiktaşlı…
Habere Git

Scaloni'nin geleceği belirsiz

Scaloni, Arjantin'i 2022'de Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda zafere taşırken, Messi de uzun zamandır kazanamadığı kupayı nihayet kazanmıştı. Diego Maradona'nın 1986'da ülkesini zafere taşımasından bu yana Arjantin ilk kez dünya şampiyonu oldu ve ülkesinde sevinç gösterileriyle karşılandı. Arjantin zaferin ardından Scaloni'nin sözleşmesini 2026'ya kadar uzattı, ancak sözleşmeyi bitirip bitirmeyeceği henüz belli değil.

Ayrılık sinyali vermişti

Brezilya maçı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Scaloni, “Arjantin’in mümkün olan tüm enerjiye sahip olan iyi bir teknik direktöre ihtiyacı var. Futbolu bir kenara bırakıp düşünmeye başlamam gereken çok şey var” ifadelerini kullanmıştı.

Real Madrid'in gündeminde

Scaloni'nin geleceği belirsiz görünüyor ve 2024 Copa America'dan sonra görevi bırakabileceği konuşuluyor. Real Madrid'in Scaloni ile sezon sonunda Carlo Ancelotti'nin yerine geçme olasılığı hakkında görüşmelere başladığı biliniyor. Madrid teknik direktörünün kulüpten ayrılacağı ve gelecek yıl Brezilya'nın başına geçeceği söyleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 3 milyar liralık gelir! Dursun Özbek açıkladı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler