Arda Turan: "Artık sıra bize geldi"

20.03.2017 - 12:28 | Son Güncellenme: 20.03.2017 - 12:28

AJANSSPOR - Barcelona ve Türkiye Milli Futbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Arda Turan, Futbolun Zirvesi’ne katılan isimlerden biriydi. Turan, beIN Sports’a özel bir röportaj verdi.  Arda Turan, Türkiye’nin 2024 adaylığı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Arda Turan’ın yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“İlerisi için umut verici gelişimler var”

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, ”kötü seyirciyi temizledik” dedi. Şimdi kaliteli seyirci artışı var. Ekonomik olarak da Süper Lig yukarıya doğru gidiyor. Avrupa’da da başarı gelmeye başlıyor. Asıl sebeplerden biri birlik ve beraberlik diye düşünüyorum. Göksel Gümüşdağ çok güzel adımlar atıyor. İlerisi için umut verici gelişimler var. Buna katkı sağlayan herkesi tebrik ediyorum. İnşallah daha da güzel olur.

“2024’ü mutlaka organize etmeliyiz”

Açıkçası artık en üst seviyelere yaklaşan bir Türkiye görüyorum. 2024’ü de alırsak, bizim için çok iyi olacak. En büyük adaylardan biriyiz ve almamamız için hiçbir sebep yok. Onlar 2 defa düzenlediler. Artık sıranın bize geldiğini düşünüyorum. Biz her türlü organizasyon için hazırız.  Bugün olimpiyat, Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nı organize edenlerin sıkıntılarını görüyoruz. 2024’ü hiçbir oyuna, tuzağa düşmeden almalıyız. İyi yönde devam ediyoruz. Tesisler yeni geldi, eğitime başladık. Çok daha iyi bir ülke olacağımıza inanıyoruz.

Finlandiya maçı hakkında ne dedi?

Artık hata yapma şansımız çok az. Sahaya çıkıp hataya müsaade etmeden en iyisini yapıp kazanmak istiyoruz.  Cuma günü de artık çok fazla konuşmadan işimizi yapmalıyız. İşimize konsantreyiz.

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler