Arda Güler'in de içinde olduğu Real Madrid takım otobüsü kaza yaptı

13.02.2024 - 08:15 | Son Güncellenme: 13.02.2024 - 08:25

Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig ile karşılaşacak olan milli futbolcu Arda Güler'in takımı Real Madrid'i taşıyan otobüs, trafik kazası geçirdi.

Arda Güler'in de içinde olduğu Real Madrid takım otobüsü kaza yaptı

AJANSSPOR - HABER

Bild'de yer alan habere göre, Leipzig havaalanında yapılan grev nedeniyle Real Madrid'i taşıyan uçakAlmanya'nın Erfurt kentine iniş yaptı. 

Otoyolda binek araç çarptı

Milli futbolcumuz Arda Güler'in de yer aldığı Real Madrid takım otobüsü Leipzig gitmek için 160 km'lik bir yolculuğa çıktı. İspanyol ekibini taşıyan otobüse A4 otoyolunda beyaz renkli bir binek araç çarptı.

Yaralanan olmadı

Haberde yer alan detaya göre, otomobil sürücüsü şerit değiştirirken otobüsü göremedi ve aracın dış aynası kırıldı. Şahsın aracında 3 bin euro değerinde hasar oluştuğu kaydedilirken Real otobüsünün uğradığı hasarın boyutu belirtilmedi. Kısa bir duraklamadan sonra, kazaya karışan iki tarafta da herhangi bir yaralanma olmayınca yoluna devam etti.

Oyuncular kazayı hissetmedi

Öte yandan haberde; Real Madridli oyuncuların kazayı hissetmediği ve yolculuğun sorunsuz şekilde devam ettiği bilgisi verildi. Otele sorunsuz bir şekilde ulaşan Real Madrid otobüsünde çarpışmadan kaynaklanan çizikler oluştu.

Son 16 turunda ilk maç bu akşam

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam TSİ 23.00'te Leipzig ile Red Bull Arena'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın rövanşı ise 6 Mart Çarşamba günü saat 23.00'te İspanya'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler