Arda Güler'e İtalyan ekibi Milan talip! İlk görüşme yapıldı

18.10.2023 - 21:06 | Son Güncellenme: 19.10.2023 - 00:49

Real Madrid forması giyen Arda Güler'e İtalyan devi Milan talip oldu. Arda'yı kiralamak için harekete geçen Milan yetkilileri Real Madrid ile görüşme yaptığı iddia edildi.

Arda Güler'e İtalyan ekibi Milan talip! İlk görüşme yapıldı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'den La Liga devi Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki Arda Güler, sakatlıklar yaşamasından dolayı İspanyol ekibinde henüz forma giyemedi. Sakatlığını atlatan genç oyuncuya Serie A devi Milan'ın talip olduğu iddia edildi.

Milan Arda Güler'i istiyor

İspanya basınında çıkan haberlere göre; Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Milan yetkilileri, Real Madrid ile ilk teması kurdu. İlk 11'de oynama garantisi veren İtalyan devi beklemeye geçti.

Arda Güler, Real Madrid forması giymek istiyor

Real Madrid'e transfer olurken başka bir takıma kiralanmayacağının sözünü alan Arda Güler'in bu tekliflerden rahatsız olduğu fakat Real Madrid cephesinin tam ters fikirde olduğu ifade edildi.

Son karar Perez'in

Real Madrid'in gelecek adına büyük bir yatırım olarak gördüğü Arda Güler için son kararı kulüp başkanı Florentino Perez'in vereceği kaydedildi.

Sakatlıklar yaşadı

Sezon başından bu yana üst üste sakatlıklar yaşayan Arda Güler, henüz Real Madrid formasıyla sahaya çıkamadı.

2023-24 sezonunun başında Real Madrid kadrosuna katılan Arda Güler, A Takım seviyesinde 51 maça çıktığı Fenerbahçe'de rakip fileleri 9 kez havalandırırken, 12 golün asistini yaparak genel toplamda 21 gole etki etti.

Senin için hazırladığımız haberler