Arda Güler için Ibrahimovic devrede!

04.03.2024 - 14:01 | Son Güncellenme: 04.03.2024 - 14:11

Real Madrid'in sezon başında kadrosuna kattığı Arda Güler'in fazla süre almaması sonrası ayrılacağı iddia edilirken İbrahimoviç, Milan'a transfer etmek için devreye girdi. Detaylar...

Arda Güler için Ibrahimovic devrede!

AJANSSPOR HABER

Serie A debi Milan, Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan milli oyuncu Arda Güler'i transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi. İtalyan temsilcisi İspanyol devinden yıldız adayını sene sonunda isteyecek. Detaylar...

Real Madrid, kiralık göndermek istiyor

Real Madrid'e transfer olduktan sonra sakatlık yaşayan Arda Güler, sakatlığı geçtikten sonra da süre bulmakta zorlandı. Defensa Central'in haberine göre İspanyol temsilcisi Arda Güler'i sene sonunda kiralık olarak göndermek istiyor.

Brahim Diaz formülü

2019 yılında Manchester City'den transfer edilen Brahim Diaz, formülü Arda Güler'de de denenecek. Real Madrid, İspanyol oyuncuyu 2 yıl boyunca Milan'a kiralık olarak göndermişti. Bu sezon ise 24 yaşındaki oyuncu Real Madrid'in vazgeçilmezleri arasına girdi. Madrid, aynı formülü Arda Güler'de kullanarak gelişmesini sağlamak istiyor.

Zlatan İbrahimoviç devrede

İtalyan devi Milan'da oyuncu transferlerinde özel danışmanlık görevi alan Zlatan İbrahimoviç, yapılacak transferlerde söz sahibi olacak. Arda Güler'in transfer görüşmesi durumunda ise İBrahimoviç'in devrede olacağı iddia edildi.

 

Milan 2 yıllık istiyor

MARCA'da yer alan habere göre ise İtalyan devi, Arda Güler'i bir sezonluğuna değil iki yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Arda'nın yazın AC Milan'a imza atma ihtimali oldukça yüksek.

 

Arda Güler süre bulamıyor

Arda Güler, 2023'te Real Madrid formasını sırtına geçiremedi. 2024'te tamamen hazır hale gelen Arda, ilk maçına 6 Ocak'ta Kral Kupası'nda oynanan Arandina karşılaşmasında çıktı. Yıldız futbolcu bugüne kadar toplamda 92 dakika süre alırken gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler