Arda Güler, en büyük hayalini açıkladı

02.06.2024 - 18:12 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 18:29

İspanyol devi Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan A Milli futbolcumuz Arda Güler, gelecekteki en büyük hayalini açıkladı. Detaylar...

Arda Güler, en büyük hayalini açıkladı

AJANSSPOR HABER

Real  Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaştığı Alman temsilcisi Borussia Dortmund'u Dani Carvajal ve Vinicius Junior'un golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Madrid ekibinde forma giyen Arda Güler, mücadelenin ardından kariyer planında değinerek en büyük hayalinden bahsetti.

Arda, ayağının tozuyla 3 kupa kazandı

Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Real Madrid, tarihinde 15'inci kez bu zaferi yaşadı. İspanyol devi, son 11 finalin 6'sında yer aldı ve hepsini kazanmayı bildi. Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ise, yeni takımıyla bu sezonki 3'üncü kupasını elde etti.

19 yaşındaki genç yıldız, ilk sezonun Real Madrid formasıyla La Liga, İspanya Süper Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yaşadı. Fenerbahçe formasıyla da Ziraat Türkiye Kupası zaferi yaşayan Arda, kariyerindeki kupa sayısını da 4'e çıkarmış oldu.

Devler Ligi şampiyonluğunun ardından açıklamalarda bulunan Arda Güler, kariyerindeki en büyük hayalini paylaştı.

"En büyük hayalim..."

Arda, "İlk sezonumda böyle güzel bir finalin oluşmasında rolü olan herkese çok teşekkür ederim. Bu muhteşem ekibin bir parçası olmak bana gurur ve mutluluk veriyor. En büyük hayalim 16. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan takımda önemli bir rol oynamak" dedi.

Arda Güler'in performansı

Milli futbolcumuz, bu sezon Real Madrid formasıyla 5'i ilk 11 olmak üzere toplamda 12 maçta sahaya çıktı. Arda bu maçlarda 6 gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler