Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Willian Arao'dan Açıklama

17.07.2022 - 12:06 | Son Güncellenme: 17.07.2022 - 14:06

Fenerbahçe'nin yeni transferi Willian Arao, açıklamalarda bulundu. Arao, Jorge Jesus hakkında konuşurken, gelmeden önce Alex ve Aurelio'ya danıştığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Willian Arao'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni transferlerden Willian Arao, açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Jorge Jesus hakkında konuşan Brezilyalı, Sarı-Lacivertliler'e gelmeden önce Alex de Souza ve Mehmet Aurelio gibi isimlere danıştığını söyledi.

"Bir rüyanın gerçek olması gibi"

Willian Arao, "Burada olmak benim için büyük bir onur. Bir rüyanın gerçek olması gibi. Çok hırslıyım. Umarım sahaya istediklerimi yansıtabilirim." ifadelerini kullandı.

"Jorge Jesus, benden beklentilerinden bahsetti"

Jorge Jesus hakkında konuşan Arao, "Jorge Jesus, gelmeden önce bana benden beklentilerinden ve takımın hedeflerinden bahsetti. Jorge Jesus'u çok iyi tanıyorum ve oyunculardan ne beklediğini biliyorum. Oyunculardan hep yüksek konsantrasyon ister. En iyi seviyemizde ne zaman oluruz bilmiyorum ancak şu anda takım gayet iyi seviyede." dedi.

"Umarım şampiyon oluruz"

Sarı-Lacivertliler'in sene sonundaki hedeflerine değinen Brezilyalı, "Hiç şüphe yok ki Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük takımı ve en çok şampiyon olan takımı. Gelmeden önce Alex ve Aurelio ile konuştum. Baskı altında oynamaya alışığım. Umarım derbileri ve bütün maçları kazanıp şampiyon oluruz." şeklinde konuştu.

"Jesus beni genelde ön libero oynatır"

Saha içinde alabileceği görevleri anlatan Arao, "Brezilya'da ön libero pozisyonunda oynuyordum ancak savunmada da oynayabilirim. En iyi performansımı ön liberoda gösterdim ancak hocamız beni nerede oynatırsa en iyi performansımı vermeye çalışırım. Jesus beni genelde ön libero oynatır." açıklamasını yaptı.

Oyun stilini açıklayan yeni transfer, "Ben oyunu kontrol etmek için elimden geleni yapmaya çalışan, iyi pas yüzdesi yakalamaya çalışan ve kademelere iyi girmeye çalışan bir oyuncuyum." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yıldız yağmuru! 4 bomba daha geliyor
Habere Git

""Umarım ben de Alex, Carlos, Aurelio gibi kulüp tarihine geçerim"

Kulübün efsane Brezilyalıları arasında yer almak istediğini vurgulayan futbolcu şunları söyledi: "Umarım ben de Alex, Carlos, Aurelio gibi bu kulübün tarihine geçerim. Bana yapılan yatırımın karşılığını vermek istiyorum. Brezilya'da 5 numarayı ön liberolar giyer. 5 numara giymemin özel bir sebebi yok."

Senin için hazırladığımız haberler