Formula 1 Haberleri | Brezilya GP'de Antrenman seansında zirvede Ferrari var

03.11.2023 - 19:27 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 19:32

Formula 1’in 21’nci ayağı olan Brezilya Grand Prix’sinde ilk ve tek antrenman seansını Ferrari'de Carlos Sainz zirvede tamamladı. İşte tüm detaylar

Formula 1 Haberleri | Brezilya GP'de Antrenman seansında zirvede Ferrari var

AJANSSPOR - HABER

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda bu hafta gözler Brezilya’da. F1’de sezonun 21. yarışı Brezilya Grand Prix’si ile devam ediyor. Amerika ve Meksika'da gerçekleştirilen yarışların ardından ara vermeyen F1, Kuzey Amerika'nın ardından Güney Amerika'ya, São Paulo'ya, geldi.

Brezilya GP öncesi düzenlenen ilk ve son antrenman seansını Ferrari pilotu Carlos Sainz zirvede tamamladı. Sainz, en yakın rakibi Leclerc’e +0.108s fark attı.

Red Bull sonlarda kaldı!

Red Bull’da Max Verstappen ve Sergio Perez için güzel bir antrenman seansı olmadı. Verstappen seansı 16’ncı, Perez ise 18’inci sırada tamamladı. Sert lastikle tur atan Red Bull, orta hamur kullanmadı.

Mercedes’te Russell Ferrari’lerin ensesinde yer aldı

Son saniyelere kadar seansta lider olan George Russell, Ferrari pilotlarının attığı turlar sonrası 3’üncülüğe geriledi ve seansı bu sıralamayla tamamladı. Lewis Hamilton ise, seansın sonlarına doğru süresini geliştirmek istedi ama pistteki trafik yüzünden iyi bir sonuç alamadı ve seansı 12’nci sırada tamamladı. 

İlgini Çekebilir
Böyle giderse rekorları alt üst edecek
Habere Git

McLaren hızını gösterdi ama sonuncu oldu

McLaren’de Piastri ve Norris, seansta mor sektörleri görselerde turlarını tamamlamak istemediler ve seansı son sıralarda tamamladılar. Piastri, iki mor sektörle geldiği turda Russell’ı geçebilecekken turunu tamamlamak istemedi ve pit yoluna girerek seansı noktaladı.

Formula 1 Brezilya GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu hafta sonu, tamamlanan tek antrenman seansının ardından bugün 21'de gerçekleştirilecek sıralama seansı ile devam edecek. Sprint yarışının 4 Kasım Cumartesi günü TSİ 21.30'da gerçekleştirileceği organizasyonda yarış ise 5 Kasım Pazar günü TSİ 20.00'de yapılacak. Formula 1 Brezilya GP yarışları S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler