Antoine Griezmann'ın 84 maçlık rekor serisi sona erdi

19.03.2024 - 10:27 | Son Güncellenme: 19.03.2024 - 10:45

Atletico Madrid forması giyen golcü futbolcu Antoine Griezmann'ın, Fransa Milli Takımı ile yakaladığı 84 maçlık rekor serisi sona erdi. İşte detaylar.

Antoine Griezmann'ın 84 maçlık rekor serisi sona erdi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fransız basınından Le Monde'de yer alan habere göre Antoine Griezmann, Fransa Milli Takımı'nda sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Bununla birlikte Griezmann'ın, ülkesiyle art arda 84 maçta kadroda olma rekoru da sona erecek.

2 maçı kaçıracak

Antoine Griezmann, sakatlığı sebebiyle Fransa'nın, 2024 Avrupa Şampiyonası yolunda Almanya ve Şili'ye karşı oynayacağı hazırlık maçlarında forma giyemeyecek.

Griezmann yerine Guendouzi

Antoine Griezmann'ın sakatlığı sebebiyle Fransa Milli Takımı kadrosundan çıkarılmasının ardından, Lazio'nun sezon başında Marsilya'dan transfer ettiği Matteo Guendouzi kadroya dahil edildi.

Fransa'nın en golcülerinden

Fransız forvet Antoine Griezmann, ülkesinin tarihindeki en çok gol atan 4. futbolcu konumunda. 32 yaşındaki golcü, Fransa Milli Takımı ile 127 maçta 44 gol atmayı başardı. 

Listenin 1. sırasında 56 gol ile Olivier Giroud, 2. sırada 51 gol ile Thierry Henry, 3. sırada ise 46 gol atmayı başaran Kylian Mbappe bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler