Antalyaspor'un yeni transferi Andros Townsend: "Sözleşmemin olup olmadığımdan emin değilim"

08.09.2024 - 11:40 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 11:55

Antalyaspor’un transfer yasağı nedeniyle lisansını çıkartamadığı İngiliz kanat oyuncusu Andros Townsend, yorumcu oldu. İşte detaylar...

Antalyaspor'un yeni transferi Andros Townsend: "Sözleşmemin olup olmadığımdan emin değilim"

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor’un Ağustos ayı içerisinde İngiltere Championship takımlarından Luton Town’dan transfer ettiği Andros Townsend’in lisansı henüz çıkaralamadı. İngiliz futbolcunun transfer olduğu dönemde transfer engeli cezası alan Antalyaspor, başarılı futbolcuyu henüz sahaya süremezken, sorunu çözmek için de yoğun mesai harcıyor.

İngiltere'de yorumculuk yaptı

Henüz Antalyaspor ile resmi maça çıkamayan başarılı oyuncu, TV yorumculuğu yaptı. Townsend, İrlanda ile İngiltere arasında oynanan karşılaşmada ITV’de yorumcu olarak görev aldı. Townsend, 2022 Dünya Kupası ve 2024 Avrupa Şampiyonası’nda da yorumcu olarak görev almıştı.

"Sözleşmeli olup olmadığımdan bile emin değilim"

Antalyaspor'daki durumu sorulan 33 yaşındaki futbolcu "Antalyaspor ile sözleşmem olduğuna inanıyorum. Bunun dışında hiçbir fikrim yok. Biraz antrenman yapıyor, biraz sahilde takılıyorum. Çılgın bir senaryo. Kulübün transfer yasağı var, bu yüzden beni duyuramaz veya kaydedemezler. Sözleşmeli olup olmadığımdan bile emin değilim." ifadelerini kullandı.

Yorumculuk yaptığı maçı İngiltere kazandı

Townsend’in yorumculuk yaptığı karşılaşmada İngiltere, İrlanda’yı 2-0 mağlup etti. Declan Rise ve Jack Grealish kaydetti. Alınan bu sonuçla birlikte Uluslar B Ligi’nde puana ulaştı. İrlanda ise puansız yoluna devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler