Antalyaspor Iraklı Ali Jasim'i Transfer Etti! Resmi Açıklama...

15.07.2023 - 16:35 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 16:50

Transfer Haberleri: Antalyaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Iraklı Ali Jasim, imza için Bağdat'tan ayrılırken sosyal medya hesabından o anı paylaştı.

Antalyaspor Iraklı Ali Jasim'i Transfer Etti! Resmi Açıklama...

AJANSSPOR HABER

Erdoğan Yeşilyurt ve Jakup Kaluzinski transferlerini açıklayan Antalyaspor, Iraklı futbolcu Ali Jasim'i de bitirdi. Akdeniz ekibinin her konuda anlaşmaya vardığı genç futbolcu, Bağdat Havalimanı'ndan fotoğrafını paylaşarak dikkat çekti.  

Önce açıkladı sonra sildi

19 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor ile anlaştığını sosyal medya hesabından da paylaştı. Genç futbolcu, yaptığı paylaşımı dakikalar sonra kaldırdı. 

Genç futbolcu şu ifadelere yer verdi: "Yeni takımım Antalyaspor'a giderken bana yardım eden ve güvenen herkese teşekkür etmek istiyorum. Antrenmanımı denetleyen tüm koçların, özellikle de kaptanlar Louay Salah ve Imad Mohamed'in erdemlerini unutmayacağım.  Al-Kahraba ve ben onlara iyi şanslar ve başarılar diliyoruz.Beni ziyaret eden ve beni milli takımlarda oynayan tüm Iraklı taraftarlara da teşekkür ederim. Profesyonel kariyerimde herkesin beklentilerini karşılayabileceğimi umuyorum."

İlgini Çekebilir
Erdoğan Yeşilyurt, Antalyaspor'da!
Habere Git

4 yıllık sözleşmeye imza atacak

Kırmızı beyazlıların genç futbolcuyla 4 yıllık sözleşmeye imzasını atması bekleniyor. Resmi açıklamanın pazartesi yapılması bekleniyor. 

Milli formayı 6 kez giydi

Futbol kariyerine 2020 yılında Al-Karkh’da başklayan 19 yaşındaki futbolcu, Al-Shorta SC, Al-Qasim SC ve Al-Kahrbaa Club formalarını terletti. Sağ kanatta forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, Irak ekiplerinden Al-Kahrbaa Club formasını giyiyor. Irak genç milli takımının da formasını giyen Jasim, 6 maçta 2 gol kaydetti.

Gent ile anlaşma bozuldu

Belçika ekibi Gent’le de adı anılan sağ kanat oyuncusuyla ilgili olarak konuşan Ceo Naeem Saddam, Antalyaspor’un transferi bitirdiğini söyledi. Saddam, genç futbolcunun daha çok şans bulacağı için Antalyaspor’u tercih ettiğine dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler