Galatasaray karşısında 18. dakikada Antalyaspor penaltı bekledi. Penaltı var mı?

07.10.2023 - 23:23 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 23:48

Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Fraport Tav Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçtaki hatalı kararları eski hakemler TRİO programında değerlendirdi.

Galatasaray karşısında 18. dakikada Antalyaspor penaltı bekledi. Penaltı var mı?

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Fraport Tav Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta hakem Zorbay Küçük'ün performansı, tartışmalı pozisyonları beIN Sports'taki TRİO programında eski hakemler Bahattin Duran ve Deniz Çoban değerlendirdi.

18. dakikada Antalyaspor penaltı bekledi. Penaltı var mı?

Bahattin Duran: "Pozisyon başlangıcında ofsayt yok. Sahada pozisyon penaltı. VAR'ın elinde çok fazla kanıt olmayabilir. Ayakla yapılan müdahale penaltı. Sahada iyi yer alan hakem, buna penaltı verirdi. VAR'ın karışmamasını anlayabiliyorum."

Deniz Çoban: "VAR'ın karışmamasını ben de anlayabiliyorum. Açık ve net penaltı. Oyuncu da etkileniyor. Hangi oyuncu bu etkiden düşmez? Daha başka nasıl penaltı olur, bilmiyorum."

25' Hakemin Muslera'ya ikinci sarıyı göstermesi gerekiyor muydu?

Bahattin Duran: "Bu pozisyonda çok net bir pozsiyon Buksa'ya kaçtı. Muslera haklı olarak bir tepki gösterdi ve topu yere vurması sarı kart. Alkış hareketine de ikinci sarı kart çıkması gerekiyor."
Deniz Çoban: "Taban pozisyonunu Zorbay görmediğini Muslera'ya söylüyor. Muslera bu kadar açık bir faul nasıl kaçtı diye isyan etti. Topu yere vurduğu için sarı kart gördü. Muslera alkışlayarak ikinci sarı kartı hakketti. Bir oyuncunun bu tepkiyle hakemi aşağılamaya hakkı yok."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın rakibinde kriz! Takımdan ayrılıyor...
Habere Git

Sanchez'in golünde Torrerira ofsayt yapıyor mu?

Bahattin Duran: "Torreira golde Antalyaspor kalecisinden 6-7 metre geride, Antalyasporlu oyunculara bir etkisi yok. Topa bir hamlesi var ama ne kadar etkili bir hamle? Sanchez'in goldeki dokunuşu gayet temiz, Torreira'nın gole etkisi yok."

Deniz Çoban: "Tartışalacak tarafı olmayan bir pozisyon. Sanchez'in golü temiz."

73' Antalyaspor'un penaltı beklediği pozisyondaki karar doğru mu?

Bahattin Duran: "Kazımcan'ın Antalyasporlu oyuncuya arkasından yaptığı müdahele soft bir müdahale. Antalyasporlu oyuncu da iyi niyetli darbeden sonra dribblinge devam ediyor."

Deniz Çoban: "Antalyasporlu oyuncu darbeden sonra kendini yere bıraksa belki farklı şeyler konuşabilirdik ama pozisyon bu haliyle penaltı değil."

Icardi'nin attığı golde ofsayt var mı?

Bahattin Duran: Yan hakem pozisyonda çok geride. Buna bayrak kalkmaz. Hakem çok yanlış yerde. İyi ki VAR var.

Deniz Çoban: Yanlış bayrak. Oyunu dururmasına bile gerek yok.

İlgini Çekebilir
Gol makinesi Icardi'den yeni rekor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler