Antalyaspor'dan transferde Arda Turan açıklaması!

31.01.2020 - 20:10 | Son Güncellenme: 31.01.2020 - 17:16

Antalyaspor'dan transferde Arda Turan açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Arda Turan’ın transfer edileceği yönündeki iddialara yanıt verdi. Arda Turan, Antalyaspor’a mı transfer oluyor? Transfer görüşmesi yapıldı mı? Antalyaspor başka transfer yapacak mı? Bu soruları Süğlün yanıtladı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Murat Süğlün’ün açıklamaları şu şekilde:

Murat Süğlün: ”Transferi kapattık”

Ndinga gerçekleştirdiğimiz 7. transferimiz oldu. Anlaşmayı da duyurduk. Ersan Gülüm ile de sözleşme imzaladık. Jahovic ile ilgili bir sıkıntımız var. Şanssız bir sakatlık yaşadı. Durumu iyi. En kısa sürede aramıza dönecektir. Transferi kapattık.

Antalyaspor Arda Turan ile görüştü mü?

Arda Turan ile bir görüşme yapmadık. Çok sevdiğim bir arkadaşım. Hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Sadece bununla ilgili haberler çıktı. Böyle bir gelişme, gündem yok.

Murat Süğlün: ”Podolski’yi transfer etmek büyük gurur kaynağı”

Podolski, dünya çapında bir oyuncu. İnanılmaz bir karakter, inanılmaz bir lider. Antrenmanda herkesten daha çok koşuyor. Takıma ağabeylik yapıyor. Konyaspor maçında kendisini ilk defa izleyeceğiz. İhtiyacımız olacak bir mevkiydi. Podolski gibi bir dünya starını Antalyaspor’a kazandırmak gurur kaynağı. Bu tip transferlerde Antalyaspor nam salmıştır.

Murat Süğlün: ”Devre arası transferlerle gelecek sezonu da planladık”

Denizlispor maçında keyif veren bir futbol oynadık. Bunun devam edeceğini düşünüyoruz. Ligde kalmakla ilgili sorular vardı. Biz ligde kalacağız. Devre arası transferler risktir deniliyor ama önümüzdeki seneleri de düşünerek transfer yaptık. Gelecek adına önemli adımlar attığımızı düşünüyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler