Antalyaspor'dan transfer yasağı açıklaması! Sırada Luiz Adriano var...

12.01.2024 - 22:39 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 22:47

FIFA'dan tranafer engeli alan Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, engel getiren borcun yüksek olmadığını, ancak Luiz Adriano'dan da bir mahkeme kararı beklediklerini söyledi.

Antalyaspor'dan transfer yasağı açıklaması! Sırada Luiz Adriano var...

AJANSSPOR - HABER

FIFA tarafından transfer engeli alan 8 Süper Lig takımından birisi olan Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, yaşananlarla ilgili olarak konuştu. Başkan Boztepe, geçmişten gelen borçlar sebebiyle bir engelin geldiğini ifade ederken, "Geçmişten gelen birkaç dava vardı. Çok yüksek rakamlar değil. Sonuçlanmasını beklediğimiz bir dr Luiz Adriano dosyası var" dedi.  

Trabzonspor'dan 3 puan istiyor

Sergen Yalçın'dan memnun olduklarını kaydeden Boztepe, "Hocamız, bizi tanımaya başladı. Zorlu şartlarda Pendik'ten 3 puan aldık. Trabzonspor maçından da inşallah 3 puanla ayrılacağız. İyi hazırlandık. Umarım istediğimizi alacağız." diye belirtti.  

"Hedefler örtüştü"

Antalyaspor'un hedefleri ile Sergen Yalçın'ın hedeflerinin birbiriyle örtüştüğünü ifade eden Boztepe, "Antalyaspor'un olması gerektiği yerlerde olması için çalışıyoruz. Sergen hocayla da aynı düşüncede olduğumuz için anlaştık" dedi.

Bonus açıklaması

Sergen Yalçın’ın maaşının yanı sıra bonuslarının da olduğunu söyleyen Boztepe, "Türkiye Kupası için anlaşma yaptık. Bunun bonusunu da bir yönetici karşılayacak. Ligi ilk 4'te bitirirsek de bonus var. İnşallah bu başarılara ulaşacağız." diye konuştu. 

Transfer sözleri

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Boztepe, "Sergen hocam transfer için rapor hazırlıyor. Nuri hocayla da aynı bölgede eksikleri görmüştük. Sol bek, stoper ve sağ kanat olarak düşünüyoruz" ifadelerine yer verdi.  

Saric ve Helton Leite açıklaması

Adı Fenerbahçe'yle de anılan Dario Saric'in bonservisinin Palermo'dan alınacağını söyleyen Boztepe, ağır bir sakatlıktan çıkan ve sezon sonu sözleşmesini tamamlayacak Helton Leite için de, "Helton'un durumunu merak ediyoruz. Güçlü bir fizikle çıktı. Hiç beklemediğimiz performansla döndü. Sakatlığı devam ederse diye takip ediyoruz. Çok riskli bir sakatlığı var. Transfer sezonu bittikten sonra da sakatlık yaşarsa aleyhimize olur. Yedek kaleci almamızın gerektiğini düşünüyoruz. Ataberk yetenekli bir kaleci ama ona da bir şey olursa kalecisiz kalırız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler