Antalyaspor'da Adnan Başkan'dan Zorbay Küçük tepkisi!

08.10.2023 - 12:20 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 12:24

Galatasaray’ın Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından spor yazarları hakem Zorbay Küçük'ü eleştirirken bir tepki de Antalyaspor cephesinden geldi.

Antalyaspor'da Adnan Başkan'dan Zorbay Küçük tepkisi!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 8'inci haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Mücadelenin hakemi Zorbay Küçük, verdiği kararlar sebebiyle spor yazarlarının eleştirilerini aldı. Bu eleştirilere Antalyaspor cephesi de katıldı.

Maçtan önce uyarmıştı

Antalyaspor'da tepki veren isim Basın Sözcüsü Adnan Başkan oldu. Maç öncesinde "Dileğimiz hakemlerin maçın önüne geçmemesi. Bundan önce ağzımızın çok yandığı maçlar varken biz şimdiden ayrıcalık değil, adalet istediğimizi söylemek istiyoruz" açıklamasına imza atan Başkan, Zorbay Küçük'ün kararlarını eleştirdi.

Penaltı ve kırmızı kart

Zorbay Küçük'ün hata yaptığını savunan Adnan Başkan, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: "Penaltımızı atladı, Muslera'ya kırmızı kartı atladı, olmayan faulü atladı. Umarım teraziyi eşit tutup bunları atlamadıklarında ülke futbolunun kalitesinin eşik atlayacağının farkına geç olmadan varırlar"

İlgini Çekebilir
"Muslera'yı ikinci sarıdan atamıyor... Antalyaspor'un penaltısını atladı!"
Habere Git

"Adil olun, gerisini biz hallederiz"

Adnan Başkan, bir sonraki paylaşımında ise "Adil olun, adil olun, adil olun. Tek isteğimiz bu. Gerisini biz hallederiz" ifadelerini kullandı.

Spor yazarları da eleştirdi

Adnan Başkan'ın tepki verdiği pozisyonlar için bazı spor yazarları da eleştirilerini sıraladı. Deniz Çoban, Bahattin Duran, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu Muslera'nın ikinci sarı karttan atılması görüşünde birleşirken, Fırat Aydınus, Deniz Ateş Bitnel, Bünyamin Gezer, Deniz Çoban ve Bahattin Duran gibi eski hakemler Antalyaspor'un penaltı beklediği pozisyonu devam ettiren Zorbay Küçük'ün hata yaptığını savundu.

Senin için hazırladığımız haberler