Son Dakika | Antalyaspor'dan Paul Mukairu'yu Kopenhag'a Transfer Oldu

27.01.2022 - 16:17 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 21:24

Spor Toto Süper Lig takımı Antalyaspor'da forma giyen Paul Mukairu'ya Danimarka'dan sürpriz transfer teklifi geldi. 22 yaşındaki Nijeryalı sol kanada Kopenhag'ın yolunu tutacak. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Antalyaspor'dan Paul Mukairu'yu Kopenhag'a Transfer Oldu

Salim MANAV - AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig takımı Antalyaspor'da forma giyen Paul Mukairu'nun yeni adresi belli oldu.

Kırmızı beyazlılar, Mukairu için Kopenhag'dan gelen transfer teklifini kabul etti. Danimarka temsilcisi Nijeryalı sol kanat ile sözleşme imzalayacak.

Nottingham Forest de teklif yaptı

Kırmızı-beyazlıların 22 yaşındaki Nijeryalı futbolcusu için sezon öncesi Nottingham Forest 2.3 milyon Euro ve sonraki satıştan pay teklifi etmişti.

Bu sezon 4 gol attı

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda Antalyaspor formasıyla 19 maça çıkan Paul Mukairu, 4 gole imza koydu. Geçen sezonu Anderlecht'te kiralık olarak geçiren golcü futbolcu, Antalyaspor kariyerinde ise 54 maçta 8 gol ve 3 asistle takımına katkı sağladı.

Ndao açıklanacak

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Alassane Ndao, Al Ahli takımına transfer olmuştu. Alassane Ndao, Türkiye'ye tekrardan geri döndü. Kırmızı-Beyazlılar, 25 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Paul Mukairu'nun Danimarka'ya transfer olmasından sonra yabancı kontenjanı açılan Akdeniz ekibinin gün içinde Ndao'yu resmi olarak açıklaması bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler