Antalyaspor'dan Chamberlain, Aboubakar ve Amartey açıklaması: "Görüşme gerçekleştirdik"

10.09.2024 - 16:28 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 16:31

Süper Lig takımlarından Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe; Chamberlain, Aboubakar ve Amartey iddiaları hakkında özel açıklamalar yaptı. Detaylar.

Antalyaspor'dan Chamberlain, Aboubakar ve Amartey açıklaması: "Görüşme gerçekleştirdik"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe, Orta Çizgi’ye yaptığı özel açıklamalarda Beşiktaş’tan Daniel Amartey, Vincent Aboubakar ve Oxlade Chamberlain’i kadrolarına katmak için girişimde bulunduklarını söyledi.

"Önceliğimizin Amartey olmadığını söyleyebiliriz"

Başkan Sinan Boztepe, Daniel Amartey transferiyle ilgili olarak, "Amartey’yi transfer edebilmek adına Beşiktaş ile bir görüşme gerçekleştirdik ama önceliğimizin Amartey olmadığını söyleyebiliriz" dedi.

"Aboubakar’ı kadromuza katmayı istiyorduk"

Vincent Aboubakar transferi için de Beşiktaş ile temasa geçtiklerini belirten Sinan Boztepe "Aboubakar’ı kadromuza katmayı istiyorduk ancak Hatayspor bizden daha iyi bir teklif yaparak oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı" ifadelerini kullandı.

"Chamberlain farklı bir kulüpte forma giymek istediğini bize iletti"

Son olarak Alex Oxlade Chamberlain’i kadrolarına katmayı istediklerini berlten Boztepe, "Chamberlain’i kadromuza katmayı çok istiyoruz. Oyuncu tarafıyla bir görüşme gerçekleştirdik fakat farklı bir kulüpte forma giymek istemediklerini bize belirttiler.

"Transferde açık kapı bıraktık"

Antalya’nın çok güzel bir şehir, çok güzel bir camia olduğunu kendilerine belirttik. Transferde açık kapı bıraktık, oyuncunun kararında bir değişiklik olursa kadromuza katmayı çok istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler