Transfer Haberleri | Erkan Eyibil, Antalyaspor’dan Başkent’e gidiyor

01.01.2024 - 22:41 | Son Güncellenme: 01.01.2024 - 22:46

Antalyaspor’da bu sezon forma şansı bulamayan Erkan Eyibil, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengübü ile görüşüyor.

Transfer Haberleri | Erkan Eyibil, Antalyaspor’dan Başkent’e gidiyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’a 2021-2022 sezonu öncesinde Mainz 2 takımından transfer edilen Erkan Eyibil, ayrılığın eşiğine geldi. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcu, Başkent ekipleri Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü’yle görüşme halinde. Her iki kulüple de resmi görüşmelerini sürdüren genç futbolcunun, sezonun ikinci yarısında Ankara’da top koşturmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Daha önce Gençlerbirliği’nde oynadı

Erkan Eyibil, geçen sezonun ikinci devresini Gençlerbirliği’nde geçirdi. Kiralık olarak formasını giydiği Başkent ekibiyle 15 maça çıkan Erkan Eyibil, 1 kez asist yaparak skor katkısı sağladı. Eyibil, 6 ay süren kiralık sözleşmesinin tamamlanmasıyla birlikte Antalyaspor’a döndü. 

100 bin Euro ödendi

2021-2022 sezonunda transfer edilen Erkan Eyibil için Antalyaspor’un kasasından bonservis olarak yaklaşık 100 bin Euro çıktı. Beklentileri karşılayamayan genç futbolcu, önce Stuttgart 2, sonrasında da Gençlerbirliği’ne kiralanmıştı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Antalyaspor’da Nuri Şahin’in yerine 4 aday! Favori Sergen Yalçın
Habere Git

Bu sezon süre alamadı

Antalyaspor’a transfer olduğu dönemde Ümit Milli Takım forması da giyen 22 yaşındaki futbolcu, Kırmızı-Beyazlı formayla bu sezon hiçbir maçta süre alamazken alamadı. 22 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor kariyerinde ise sadece 5 maça çıktı ve Süper Lig’de 17, Türkiye Kupası’nda da 109 dakika sahada kalabildi.

Senin için hazırladığımız haberler