Antalyaspor, Ghacha İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı | Transfer Haberleri

25.07.2023 - 14:23 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 14:28

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Houssam Eddine Ghacha'nın Tunus'un Esperance kulübüne transfer olduğunu açıkladı. İşte detaylar.

Antalyaspor, Ghacha İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı | Transfer Haberleri

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Houssam Eddine Ghacha ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Ghacha ile yolların ayrılacağını duyurmuştuk

Bilindiği üzere Akdeniz ekibinin Ghacha ile yollarını ayıracağını 20.07.2023 tarihinde yapmış olduğumuz özel haberle duyurmuştuk. İlgili haberi okumak için tıkla.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yönetimin sözleşmeleri devam eden ve teknik ekibin raporu doğrultusunda verim alınamadığı için kadroda düşünülmeyen oyuncularla görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

İlgini Çekebilir
TFF, Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığını duyurdu!
Habere Git

Açıklamada, bu doğrultuda Alperen Uysal, Admir Mehmedi ve Shoya Nakajima'nın ardından ile Houssam Eddine Ghacha ile de yolları ayırdıklarını belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Başkanımız ve yönetim kurulumuzun uzun süreçli ve yoğun çabaları ile Bodrumspor forması giyecek olan Gökdeniz Bayrakdar'dan kazanılan bonservis bedeli de dahil olmak üzere Luyindama'nın alacağından yapılan önemli derecede indirimin yanı sıra, Alperen, Mehmedi ve Nakajima’nın fesih bedellerinden elde edilen tasarruf, yaklaşık 2 milyon 300 bin avroyu bulmuştu. 

Cezayirli futbolcu Houssam Ghacha'nın menajeriyle yapılan ve yaklaşık 2 ay süren müzakerelerin ardından kulübümüze 535 bin avroluk daha tasarruf sağlayarak ayrılması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Böylelikle kadromuzda düşünülmeyen oyuncuların fesih bedelleri üzerinden yapılan tasarruf 2 milyon 850 bin avroyu bulmuştur."

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder'den Fenerbahçe açıklaması!
Habere Git

Ghacha, Esperance kulübüne transfer oldu

Akdeniz temsilcisi, Houssam Eddine Ghacha'nın, Tunus'un Esperance kulübüne transfer olduğunu açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler