Antalyaspor'dan Güray, Veysel, Bahadır, Ataberk ve Bünyamin kararı!

03.09.2023 - 09:56 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 10:00

Transfer haberleri. Antalyaspor, sezon sonunda serbest kalacak Güray Vural, Veysel Sarı, Bahadır Öztürk, Ataberk Dadakdeniz ve Bünyamin Balcı ile sözleşme yenileyecek.

Antalyaspor'dan Güray, Veysel, Bahadır, Ataberk ve Bünyamin kararı!

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Dış transfer çalışmalarına devam eden Antalyaspor, sezon sonu sözleşmesini tamamlayacak isimlerle de masaya oturmaya başlıyor. 

Antalyaspor, 5 isimle sözleşme yenileyecek

Orta sahaya ve hücuma takviye için yoğun mesai harcayan Kırmızı-Beyazlılar, iç transferde 5 isimle sözleşme yenileyecek.

Anlaşmalar sağlandı 

Sezon sonunda kiralık oyuncular dışında yeni transfer Naldo ile birlikte 13 futbolcusuyla sözleşmesini tamamlayacak Kırmızı-Beyazlılar, 5 futbolcuyla sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya vardı. 

İşte imza atacak futbolcular

Akdeniz ekibi, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Bünyamin Balcı ile birlikte sezon sezonu serbest kalma hakkını elde edecek Güray Vural, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı, Bahsdır Öztürk ve Ataberk Dadakdeniz ile anlaşma sağladı.

8 futbolcunun daha sözleşmesi bitiyor

Kırmızı-Beyazlılarda sözleşme yenileme konusunda el sıkışılan 5 futbolcunun dışında 8 ismin daha anlaşması tamamlanacak. 

Sam Larsson, Helton Leite, Ufuk Akyol, Ömer Toprak, Deni Milosevic, Sinan Gümüş ve Berat Pınar yeni sözleşme imzalanmaması halinde sezon sonunda serbest kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler