Transfer Haberleri | Antalyaspor'da Doğukan Nelik, Aliağa FK Yolcusu

30.07.2023 - 22:56 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 23:06

Transfer haberleri... Antalyaspor, genç savunma oyuncusu Doğukan Nelik’e de veda ediyor. 22 yaşındaki futbolcu, TFF 3. Lig ekibi Aliağa FK ile imza aşamasına geldi.

Transfer Haberleri | Antalyaspor'da Doğukan Nelik, Aliağa FK Yolcusu

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Yeni sezon öncesi kadrosunda büyük bir değişime giden Antalyaspor’da ayrılıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Doğukan Nelik, Aliağa FK ile anlaştı

Son olarak Fernando Martins’in ayrılığıyla ilgili olarak anlaşma sağlayan Kırmızı-Beyazlılar, Doğukan Nelik’e de veda ediyor. Yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Doğukan Nelik, TFF 3. Lig ekibi Aliağa FK ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Bonservisi 1 milyon TL

Antalyaspor’un kulüp bulmasını istediği Doğukan Nelik, TFF 3. Lig ekibi Aliağa FK ile prensip anlaşmasına vardı. Kulüplerin görüşmelerinin ardından da bonservis için 1 milyon TL’de el sıkışıldı. Bir pürüz çıkmaması halinde transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’a Filipinli kanat
Habere Git

100 bin Euro ödenmişti

2021-2022 sezonunda Akhisarspor’dan transfer edilen Doğukan Nelik için yetiştirme bedeli ödeyen Antalyaspor, genç futbolcudan beklenen verimi alamadı. Transferinin ardından ciddi bir sakatlık geçiren Doğukan Nelik, Kırmızı-Beyazlı formayla sadece 1 kez resmi maça çıkabildi.

Geçen sezon Nazilli’de oynadı

Geçen sezonu TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor’da geçiren Doğukan Nelik, toplam 27 maçta sahaya çıktı. Bin 558 dakika oyunda kalan genç stoper, 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler