Antalyaspor'da flaş çağrı: "Geri dön başkan"

05.02.2021 - 16:19 | Son Güncellenme: 05.02.2021 - 16:27

Son dakika spor haberleri... Antalyaspor'un deneyimli futbolcusu Hakan Özmert; Beşiktaş maçı, teknik direktör Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıklayan eski Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Antalyaspor'da flaş çağrı: "Geri dön başkan"

Antalyasporlu Hakan Özmert gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Özmert, "Şu anda yüzümde hafif bir şişlik var, çok kötü değil, iyileşme sürecim devam ediyor. Beşiktaş maçından sonra da açıklama yaptım. Maç içerisinde fiziksel ve mental olarak bizler de hakemler de zorlanıyor. VAR sistemini doğru kullanamıyoruz. VAR sisteminin doğru kullanılmadığını düşünüyorum. Umarım bu sistem doğru kullanılır." ifadelerini kullandı.

'Biz yapınca çağ dışı, onlar yapınca modern futbol'

Oyun sistemleri hakkındaki eleştirilerle ilgili ise Özmert, "İnsanlar tabii ki de oyun modelimizi eleştirebilirler. Biz sahada takım olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Evet, biz top rakipteyken savunma yapıyoruz. Buna da çok çalışıyoruz. Top bizdeyken de neler yaptığımızı biliyoruz. Kazanmak için savunma yapmanız gerekli. Biraz uç bir örnek olacak ama Avrupa'daki takımlar da bunu yapıyor. Biz bunu yapınca çağ dışı, onlar yapınca modern futbol mu oluyor? Ersun Yanal'ın kariyerine büyük bir saygım var. Kendisini bu işe adamış bir insan. Bize çok şey kattı. Ersun Hoca'nın son haftalarda aldığımız skorlarda da büyük katkısı var." cevabını verdi. 

Denizlispor maçı yorumu

Denizlispor maçı öncesinde ise Özmert, "Denizlispor da çok zor bir süreçten geçiyor. Bizim için kolay olmayacak. İnşallah istediğimizi alırız ama zor bir maç olacak gibi." diye konuştu.

'Ali Şafak Öztürk'ün dönmesini istiyoruz'

Ali Şafak Öztürk'ün göreve dönmesini istediklerini ifade eden 35 yaşındaki futbolcu, "Ali Şafak Öztürk başkanımız bize çok şey kattı. Bizim aramızda 'Biz Antalyasporuz' sloganımız var, bunun oluşmasında çok büyük katkısı var. Ayrılması bizi çok üzdü. İnşallah başkanımız geri döner. Ali Şafak Öztürk'ün Antalyaspor'dan ayrılması hem bizim için hem de futbol ailesi için büyük bir kayıp. Öztürk ailesi futbolun içerisinde kalmalı." dedi ve ekledi:

Nuri Şahin'e övgü dolu sözler

"Nuri Şahin'le oynamaktan keyif alıyorum. Nuri Şahin çok çalışkan birisi, genç futbolcular ve biz tecrübeli futbolcular için büyük bir şans."

Senin için hazırladığımız haberler