Antalyaspor’da Houssam Ghacha İle Yollar Ayrılıyor | Transfer Haberleri

20.07.2023 - 10:32 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 10:37

Antalyaspor’da Houssam Ghacha ile yapılan ayrılık görüşmelerinde sona gelindi. Kampa katılmayan Cezayirli futbolcu ayrılan 13’üncü futbolcu olacak. Detaylar.

Antalyaspor’da Houssam Ghacha İle Yollar Ayrılıyor | Transfer Haberleri

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Geçen sezon yaşanan büyük hayal kırıklığının ardından kadrosunda büyük bir revizyona giden Antalyaspor’da vedalar devam ediyor. Daha önce 12 futbolcusuyla yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlılar, Houssam Ghacha ile yapılan sözleşme fesih görüşmelerinde de sona geldi. Transfer için görüşmelerini sürdüren Cezayirli futbolcunun, yeni kulübüyle anlaşmasının ardından sözleşmesi resmen fesih edilecek.

Türkiye’den ayrıldı

Nuri Şahin’in takımda düşünmediği Houssam Ghacha’ya, Burdur kampının ardından transfer görüşmeleri yapması için izin verildi. Erzurum’a giden kadroda yer almayan Ghacha, Türkiye’den de ayrıldı. Deneyimli futbolcunun son görüşmelerini yapmasının ardından yeni takımını belirlemesi bekleniyor. 

Ayrılan 13’üncü futbolcu olacak

Houssam Ghacha, Antalyaspor ile transfer döneminde yollarını ayırdığı 13’üncü futbolcu olacak. Kırmızı-Beyazlılar, daha önce de kiralık anlaşmasını tamamlayan Christian Luyindama, Mark Mampassi, Emrecan Uzunhan, Cemali Sertel, Balint Szabo, Alassane Ndao, Doğukan Sinik, Bertuğ Yıldırım ile sözleşmesi sona eren Fedor Kudriashov’un yanı sıra Shoya Nakajima, Admir Mehmedi ve Alperen Uysal ile yollarını ayırmıştı.

İlgini Çekebilir
Koç "Yordu" dedi, Passolig'de düğmeye basılıyor
Habere Git

237 bin Euro kasada kaldı

1 yıl daha sözleşmesi bulunan Cezayirli futbolcu, yollarını ayırabilmek için 57 bin Euro tutarındaki alacağından vazgeçti. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun ayrıca yaklaşık 180 bin Euro da fesih ödemesi yapması bekleniyor. 

65 maçta süre aldı

Houssam Ghacha, iki sene süren Antalyaspor kariyerinde 65 kez formayı sırtına geçirdi. Geçtiğimiz çoğunda sonradan oyuna girdiği 27 maçta mücadele veren Ghacha; Süper Lig’de 25, Türkiye Kupası’nda ise 2 maça çıkarken, sadece 1 kez asist yapma başarısı gösterdi.

Tunus’ta forma giyecek

Cezayir’de Mouloudia ve Belouizdad takımlarıyla görüşen 27 yaşındaki futbolcuya Tunus’tan da talip çıktı. Tunus’un önde gelen ekiplerinden Espérance’in resmi teklifte bulunduğu Cezayirli futbolcunun pazarlıklara başladığı belirtildi. Ghacha’nın yapacağı görüşmelerin ardından transferinin resmiyet kazanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Kanarya'da Zajc gelişmesi! Temsilcisi...
Habere Git

3 futbolcu daha kadroda düşünülmüyor

13 futbolcuyla vedalaşan Antalyaspor’da 3 futbolcuyla daha sözleşme feshi için görüşmeler devam ediyor. Kırmızı-Beyazlıların, Nuri Şahin’in raporu doğrultusunda Sinan Gümüş, Sherel Floranus ve Doğukan Nelik ile yollarını ayırması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler